Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lks Leńczanka Czarni Lniano
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mielczarek is nu in balbezit. Tylki rent richting de bal. Stachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek onderschept slim de pass. Mielczarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek met een sublieme pass. Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Chada de bal. Rapacki rent richting de bal. Rapacki haalt uit met een fantastische trap. Klawikowski probeert de bal aan de voet te houden. Moszczyński bokst de bal weg.

38e minuut.
Kancia met een sublieme pass. Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki passt de bal zonder na te denken. Mielczarek heeft problemen om de bal te vangen. Mielczarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lks Leńczanka - Czarni Lniano 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lks Leńczanka 55%, Czarni Lniano 45%.
Lks Leńczanka - Czarni Lniano 1:0

50e minuut.
Piwowar geeft een lange en hoge pass. Guz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wołowicz. Wołowicz krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Wołowicz is nu in balbezit. Rapacki onderschept slim de pass. Smochowicki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guz neemt de hoekschop. Moszczyński bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Mielczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachnik is nu in balbezit. Mielczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap. Lipko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lks Leńczanka - Czarni Lniano 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lks Leńczanka 40%, Czarni Lniano 60%.
Lks Leńczanka - Czarni Lniano 2:0