Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Lniano Lks Leńczanka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Iliński geeft een lange en hoge pass. Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gędziak krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kudziel geeft een lange en hoge pass. Smochowicki is nu in balbezit. Smochowicki passt de bal in één keer door. Tylki rent richting de bal. Tylki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Piwowar controleert de bal met de borst. Tylki is nu in balbezit. Tylki speelt de bal door. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Piwowar verovert de bal door een tackle van achteren. Klawikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piwowar raakt geblesseerd tijdens het duel. Klawikowski probeert naar een medespeler te passen. Piwowar met een snel genomen vrije trap. Daar is Kałamarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałamarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stachnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kałamarz de bal. Kałamarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Lniano - Lks Leńczanka 1:0

36e minuut.
Kancia onderschept slim de pass. Kancia speelt de bal door. Daar is Mielczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kancia met een snelle inworp. Piwowar rent richting de bal. Tylki probeert naar een medespeler te passen. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Lniano 42%, Lks Leńczanka 58%.
Czarni Lniano - Lks Leńczanka 1:0

55e minuut.
Smochowicki is nu in balbezit. Stachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stachnik met een sublieme pass. Piwowar rent richting de bal. Piwowar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Kudziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielczarek passt de bal zonder na te denken. Tylki is nu in balbezit. Tylki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Smochowicki speelt de bal door. Rapacki is nu in balbezit. Rapacki speelt de bal door. Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz draait met de bal, schiet en ... Moszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Lniano 49%, Lks Leńczanka 51%.
Czarni Lniano - Lks Leńczanka 1:0