Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Lech Poznań_2 -.
KKS Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 19.7
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamojda met een harde bal richting middenveld. Swarovski kopt de bal weg. Gibanel rent richting de bal. Gibanel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Riemel rent richting de bal. Riemel passt de bal met de wreef. Moskal rent richting de bal. Moskal schiet op doel. Stufosu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kotla geeft een hoge lob. Inworp. Żądło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Duysse rent richting de bal. van Duysse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
van Duysse heeft problemen om de bal te vangen. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski passt de bal in één keer door. van Duysse rent richting de bal. van Duysse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - -. 1:0

44e minuut.
Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Alzate onderschept slim de pass. Gómez Alzate passt de bal met de wreef. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Lech Poznań_2 42%, -. 58%.
_Lech Poznań_2 - -. 1:0

47e minuut.
Honegger verovert de bal door een tackle van achteren. Honegger passt de bal in één keer door. Kotla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibanel onderschept slim de pass. Gibanel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Honegger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

58e minuut.
Swarovski passt de bal met de wreef. Gibanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibanel passt de bal zonder na te denken. van Duysse is nu in balbezit. van Duysse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
van Duysse heeft problemen om de bal te vangen. van Duysse geeft een lange en hoge pass. Swarovski rent richting de bal. Gibanel rent richting de bal. Gibanel schiet op doel. Zamojda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Walewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gómez Alzate met de inworp. Gibanel rent richting de bal. Gibanel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Walewski rent richting de bal. Gómez Alzate verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Alzate geeft een lange en hoge pass. van Duysse is nu in balbezit. van Duysse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - -. 2:0

82e minuut.
Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Swarovski verovert de bal door een tackle van achteren. Swarovski probeert naar een medespeler te passen. Gibanel is nu in balbezit. Gibanel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - -. 3:0

88e minuut.
Płonowski is nu in balbezit. Swarovski verovert de bal door een tackle van achteren. Swarovski passt de bal met de wreef. Gibanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibanel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Lech Poznań_2 24%, -. 76%.
_Lech Poznań_2 - -. 3:0