Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Dąbrowa Łódź Silican FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Buk de bal onder controle te krijgen. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dąbrowa Łódź - Silican FC 0:1

10e minuut.
Frankiewicz onderschept slim de pass. Blank onderschept slim de pass. Blank met een sublieme pass. Kochanek speelt de bal door. Janduda onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Kochanek met een snelle inworp. Gollob rent richting de bal. Masztajer verovert de bal door een tackle van achteren. Masztajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dąbrowa Łódź - Silican FC 0:2

39e minuut.
Bratanek probeert de bal met de borst te controleren. Bratanek speelt de bal door. Masztajer speelt de bal door. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cetnarski bokst de bal weg.

42e minuut.
Gollob rent richting de bal. Gollob passt de bal zonder na te denken. Daar is Janowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochyła rent richting de bal. Pochyła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Manuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dąbrowa Łódź 50%, Silican FC 50%.
KS Dąbrowa Łódź - Silican FC 0:2

46e minuut.
Bratanek geeft een lange en hoge pass. Jasiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pochyła. Pochyła krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Buk probeert naar een medespeler te passen. Pochyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusiak is nu in balbezit. Pochyła verovert de bal door een tackle van achteren. Pochyła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Munkosa is nu in balbezit. Buk onderschept slim de pass. Buk speelt de bal door. Plombon rent richting de bal. Plombon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Plombon met de inworp. Munkosa is nu in balbezit. Buk is nu in balbezit. Munkosa verovert de bal door een tackle van achteren. Munkosa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Buk speelt de bal door. Pochyła rent richting de bal. Jasiński maakt een afschuwelijke overtreding. Jasiński krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Masztajer rent richting de bal. Masztajer passt de bal met de wreef. Janduda rent richting de bal. Jałkiewicz onderschept slim de pass. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dąbrowa Łódź 54%, Silican FC 46%.
KS Dąbrowa Łódź - Silican FC 0:2