Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lech madrid -.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Osial speelt de bal door. Bałaban rent richting de bal. Bałaban passt de bal met de wreef. Piękniś is nu in balbezit. Piękniś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lech madrid - -. 1:0

30e minuut.
Płonowski speelt de bal door. Daar is Riemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel onderschept slim de pass. Riemel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lech madrid - -. 1:1

33e minuut.
Deja rent richting de bal. Deja passt de bal in één keer door. Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lech madrid - -. 2:1

40e minuut.
Materzok trapt de bal weg van het doel. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski passt de bal zonder na te denken. Piękniś rent richting de bal. Piękniś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lech madrid 53%, -. 47%.
lech madrid - -. 2:1

48e minuut.
Panek rent richting de bal. Riemel rent richting de bal. Panek bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lech madrid - -. 2:2

52e minuut.
Skrzynecki geeft een lange en hoge pass. Kajetanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajetanowicz passt de bal met de wreef. Panek bereikt de bal nog maar net als eerste. Panek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Piękniś is nu in balbezit. Płonowski onderschept slim de pass. Płonowski passt de bal zonder na te denken. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lech madrid - -. 2:3

57e minuut.
Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzynecki onderschept slim de pass. Skrzynecki probeert naar een medespeler te passen. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Osial met een sublieme pass. Deja rent richting de bal. Deja passt de bal met de wreef. Kuchar rent richting de bal. Kuchar haalt uit met een fantastische trap. Zamojda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zamojda niet meer kan verder spelen. Gzik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lech madrid 63%, -. 37%.
lech madrid - -. 2:3