Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Górnik Pszów Silican FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Szczepek onderschept slim de pass. Szczepek geeft de bal voor. Klungelig pakt Kochanek de bal. Kochanek geeft een lange en hoge pass. Melon probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stręt geeft de bal voor. Inworp. Kochanek met de inworp. Szczepek is nu in balbezit. Szczepek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Munkosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuberski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jałkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Górnik Pszów - Silican FC 0:1

27e minuut.
Krychowiak met een sublieme pass. Kaliciński is nu in balbezit. Kaliciński passt de bal zonder na te denken. Magdoń rent richting de bal. Magdoń geeft de bal voor. Manuszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaliciński is nu in balbezit. Kaliciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Górnik Pszów - Silican FC 1:1

32e minuut.
Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt geeft een hoge lob. Matusiak is nu in balbezit. Kaliciński is nu in balbezit. Kaliciński haalt uit met een fantastische trap. Manuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Górnik Pszów 48%, Silican FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Górnik Pszów - Silican FC 1:1

55e minuut.
Karczewski heeft problemen om de bal te vangen. Munkosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karczewski. Karczewski krijgt een gele kaart. Munkosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Munkosa komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Blank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krychowiak is nu in balbezit. Munkosa begaat een overtreding. Munkosa krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Karczewski is nu in balbezit. Szczepek onderschept slim de pass. Szczepek met een sublieme pass. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rumian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Górnik Pszów 62%, Silican FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Górnik Pszów - Silican FC 1:1