Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POWER Kr-ce Tropikalne boisko
523 Tactiek wygrana2
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 40.6
redelijk Schieten redelijk
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Mádle is nu in balbezit. Mádle passt de bal in één keer door. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Van Walle probeert de bal aan de voet te houden. Leroy bokst de bal weg.

6e minuut.
Trezeguet speelt de bal door. Daar is Alfonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfonso geeft een hoge lob. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gruchala speelt de bal door. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko passt de bal zonder na te denken. McManus is nu in balbezit. McManus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mangione geeft de bal voor. Vladimirov rent richting de bal. Junhong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vladimirov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vladimirov kan niet meer verder spelen. Tumturacı komt het veld opgelopen. López Carballo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zovko springt en kopt de bal. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Venizelos is nu in balbezit. Sofyan is nu in balbezit. Venizelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 51%, Tropikalne boisko 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POWER Kr-ce - Tropikalne boisko 0:0

55e minuut.
Tumturacı maakt een snoekduik en kopt de bal. Leroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zovko controleert de bal met de borst. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus haalt uit met een fantastische trap. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Siara rent richting de bal. Siara passt de bal met de wreef. Sofyan rent richting de bal. Sofyan draait met de bal, schiet en ... Duvnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
McManus geeft een hoge lob. Leroy speelt de bal door. Sofyan kopt de bal weg. Trezeguet kan de bal niet met de borst controleren. Trezeguet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zucchelli komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Agirrezabala kopt de bal weg. Trezeguet kan de bal niet met de borst controleren. Trezeguet probeert naar een medespeler te passen. Sofyan is nu in balbezit. Sofyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gruchala speelt de bal door. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus speelt de bal door. Tumturacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumturacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Tropikalne boisko 0:1

84e minuut.
López Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. López Carballo passt de bal met de wreef. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet draait met de bal, schiet en ... Duvnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Venizelos verovert de bal door een tackle van achteren. Mádle rent richting de bal. McManus met een sublieme pass. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 41%, Tropikalne boisko 59%.
POWER Kr-ce - Tropikalne boisko 0:1