Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gakwa Zabrze LKS Niewiem 1992
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mirecki is nu in balbezit. Paździor rent richting de bal. Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor rent richting de bal. Paździor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Daar is Zegar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieślak onderschept slim de pass. Cieślak probeert naar een medespeler te passen. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa draait met de bal, schiet en ... Aranowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor passt de bal met de wreef. Mirecki rent richting de bal. Mirecki draait met de bal, schiet en ... Tlen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - LKS Niewiem 1992 0:1

17e minuut.
Kurzawa rent richting de bal. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kurzawa de bal. Kurzawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kurański rent richting de bal. Wunsz onderschept slim de pass. Sudrawski maakt een afschuwelijke overtreding. Wunsz raakt geblesseerd tijdens het duel. Zegar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - LKS Niewiem 1992 0:2

36e minuut.
Zegar rent richting de bal. Cieślak onderschept slim de pass. Cieślak speelt de bal door. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 59%, LKS Niewiem 1992 41%.
FC Gakwa Zabrze - LKS Niewiem 1992 0:2

51e minuut.
Kurzawa rent richting de bal. Cieślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardier rent richting de bal. Cieślak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor onderschept slim de pass. Paździor passt de bal met de wreef. Mirecki is nu in balbezit. Mirecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - LKS Niewiem 1992 0:3

64e minuut.
Daar is Mirecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździor is nu in balbezit. Mirecki rent richting de bal. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sudrawski is nu in balbezit. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar passt de bal zonder na te denken. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 53%, LKS Niewiem 1992 47%.
FC Gakwa Zabrze - LKS Niewiem 1992 0:3