Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skinheads FC Tropikalne boisko
Normal Tactiek wygrana2
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 38.1
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus met een sublieme pass. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 0:1

10e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus passt de bal zonder na te denken. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Wielgosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Zovko kopt de bal weg. Vladimirov rent richting de bal. Kićko is nu in balbezit. Zovko verovert de bal door een tackle van achteren. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kićko rent richting de bal. Kićko passt de bal met de wreef. Zovko is nu in balbezit. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 0:2

21e minuut.
Wielgosz met een harde bal richting middenveld. Mádle is nu in balbezit. Met opzet legt Dożężka zijn tegenspeler op de grond. Dożężka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mádle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Mitsch met de inworp. McManus rent richting de bal. McManus passt de bal met de wreef. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 0:3

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kićko met een harde bal richting middenveld. Gobinet kopt de bal weg. Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:3

33e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus probeert naar een medespeler te passen. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Wielgosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:4

34e minuut.
Ratajczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruchala met een snelle inworp. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:5

36e minuut.
Servello bereikt de bal nog maar net als eerste. Servello passt de bal zonder na te denken. Gruchala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruchala passt de bal in één keer door. Zovko rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:6

42e minuut.
Fornalak rent richting de bal. McManus verovert de bal door een tackle van achteren. McManus met een sublieme pass. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinheads FC 70%, Tropikalne boisko 30%.
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:7

46e minuut.
Servello rent richting de bal. Servello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Wielgosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:8

49e minuut.
Kićko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitsch met een snelle inworp. Servello bereikt de bal nog maar net als eerste. Servello geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Servello bereikt de bal nog maar net als eerste. Servello met een sublieme pass. Daar is Zovko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:9

54e minuut.
Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak is nu in balbezit. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stegienka is nu in balbezit. McManus onderschept slim de pass. McManus speelt de bal door. Servello bereikt de bal nog maar net als eerste. Servello geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wielgosz bokst de bal weg.

85e minuut.
Doeltrap. Wielgosz met een harde bal richting middenveld. Gruchala kopt de bal weg. Zovko is nu in balbezit. Zovko draait met de bal, schiet en ... Wielgosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus passt de bal zonder na te denken. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Wielgosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinheads FC 77%, Tropikalne boisko 23%.
Skinheads FC - Tropikalne boisko 1:10