Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropikalne boisko Skinheads FC
wygrana2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus geeft een lange en hoge pass. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ... Wielgosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Skinheads FC 1:0

20e minuut.
Chorzeszcz rent richting de bal. Chorzeszcz passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert López Carballo de bal onder controle te krijgen. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel schiet op doel. Paal! Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek passt de bal zonder na te denken. Dubiel heeft problemen om de bal te vangen. Dubiel draait met de bal, schiet en ... Caruso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tropikalne boisko - Skinheads FC 1:1

30e minuut.
Fornalak bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus onderschept slim de pass. McManus speelt de bal door. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ratajczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruchala met een snelle inworp. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wielgosz met een harde bal richting middenveld. Alfonso kopt de bal weg. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Łażewski de bal onder controle te krijgen. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 32%, Skinheads FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tropikalne boisko - Skinheads FC 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Łażewski de bal. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus passt de bal met de wreef. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Skinheads FC 2:1

50e minuut.
Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov geeft een hoge lob. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel. Wielgosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Skinheads FC 3:1

51e minuut.
Gruchala rent richting de bal. Gruchala passt de bal in één keer door. McManus speelt de bal door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
McManus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sierny de bal. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Wielgosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Skinheads FC 4:1

61e minuut.
Fornalak is nu in balbezit. Zovko onderschept slim de pass. Zovko passt de bal met de wreef. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Łażewski geeft de bal voor. Mitsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Servello met een sublieme pass. Mádle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mádle geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Mádle de bal onder controle te krijgen. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka passt de bal met de wreef. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel. Wielgosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Servello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vladimirov controleert de bal met de borst. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus schiet op doel. Wielgosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Alfonso met een snelle inworp. Gruchala geeft een hoge lob. Zovko is nu in balbezit. Zovko draait met de bal, schiet en ... Wielgosz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gruchala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gruchala is nu in balbezit. Gruchala geeft de bal voor. Daar is Ratajczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zovko passt de bal in één keer door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vladimirov raakt geblesseerd tijdens het duel. Zovko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Skinheads FC 5:1

84e minuut.
Mádle speelt de bal door. Vladimirov heeft problemen om de bal te vangen. Zovko rent richting de bal. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Wielgosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Skinheads FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 24%, Skinheads FC 76%.
Tropikalne boisko - Skinheads FC 6:1