Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POWER Kr-ce real biadoliny szlacheckie
523 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


4e minuut.
Venizelos probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Junhong onderschept slim de pass. Junhong passt de bal met de wreef. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Lipski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lipski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popiełuszko met de inworp. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - real biadoliny szlacheckie 1:0

22e minuut.
Trezeguet met een sublieme pass. Siara rent richting de bal. Piesiewicz begaat een overtreding. Siara raakt geblesseerd tijdens het duel. Junhong komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Piesiewicz speelt de bal door. Junhong rent richting de bal. Junhong probeert naar een medespeler te passen. Siara rent richting de bal. Siara schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Venizelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venizelos geeft een hoge lob. Siara is nu in balbezit. Siara schiet op doel. Rosiek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - real biadoliny szlacheckie 2:0

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosiek trapt de bal weg van het doel. Junhong kopt de bal weg. Siara rent richting de bal. Siara schiet op doel. Rosiek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Piesiewicz speelt de bal door. Junhong is nu in balbezit. Junhong met een sublieme pass. Daar is Siara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 18%, real biadoliny szlacheckie 82%.
POWER Kr-ce - real biadoliny szlacheckie 2:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosiek trapt de bal weg van het doel. Junhong kopt de bal weg. Siara rent richting de bal. Siara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong passt de bal met de wreef. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski geeft de bal voor. Kurniawka krijgt zijn hoofd ertegen. Rosiek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siara rent richting de bal. Siara draait met de bal, schiet en ... Rosiek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - real biadoliny szlacheckie 3:0

63e minuut.
Leroy geeft de bal voor. Junhong kopt de bal weg. Bożeszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sofyan komt het veld opgelopen. Zucchelli komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Van Walle kopt de bal weg. Klungelig pakt Lipski de bal. Siara rent richting de bal. Siara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - real biadoliny szlacheckie 4:0

82e minuut.
Bożeszkowski rent richting de bal. Junhong verovert de bal door een tackle van achteren. Junhong probeert naar een medespeler te passen. Sofyan is nu in balbezit. Sofyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Venizelos probeert naar een medespeler te passen. Jadanowski rent richting de bal. Jadanowski geeft een lange en hoge pass. Sofyan rent richting de bal. Sofyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Venizelos rent richting de bal. Venizelos passt de bal in één keer door. Sofyan rent richting de bal. Sofyan draait met de bal, schiet en ... Rosiek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - real biadoliny szlacheckie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 21%, real biadoliny szlacheckie 79%.
POWER Kr-ce - real biadoliny szlacheckie 5:0