Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borys FC LKS Niewiem 1992
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Janeczko is nu in balbezit. Tyliński rent richting de bal. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko schiet op doel. Aranowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - LKS Niewiem 1992 1:0

28e minuut.
Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunsz onderschept slim de pass. Wunsz speelt de bal door. Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borys FC 46%, LKS Niewiem 1992 54%.
Borys FC - LKS Niewiem 1992 1:0

53e minuut.
Chojniak is nu in balbezit. Cerański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chojniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubatek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Helbik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Aranowski trapt de bal weg van het doel. Desperat kopt de bal weg. Zegar rent richting de bal. Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Tyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - LKS Niewiem 1992 2:0

74e minuut.
Zegar rent richting de bal. Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożko geeft de bal voor. Janeczko rent richting de bal. Janeczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - LKS Niewiem 1992 3:0

82e minuut.
Mirecki rent richting de bal. Mirecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drożko de bal onder controle te krijgen. Wunsz is nu in balbezit. Wunsz geeft een hoge lob. Zakrzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Siedłowski met een sublieme pass. Janeczko is nu in balbezit. Tyliński heeft problemen om de bal te vangen. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borys FC 47%, LKS Niewiem 1992 53%.
Borys FC - LKS Niewiem 1992 3:0