Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POWER Kr-ce Skinheads FC
523 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 14.6
solid Schieten hopeless
average Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong speelt de bal door. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ... Ratajczak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Skinheads FC 1:0

5e minuut.
Ratajczak is nu in balbezit. Ratajczak geeft de bal voor. Inworp. Popiełuszko met de inworp. Kurniawka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fornalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet onderschept slim de pass. Trezeguet speelt de bal door. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wielgosz trapt de bal weg. Junhong kopt de bal weg. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Loncke is nu in balbezit. Loncke probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka is nu in balbezit. Loncke rent richting de bal. Loncke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Skinheads FC 2:0

20e minuut.
Stegienka rent richting de bal. Jadanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jadanowski probeert naar een medespeler te passen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Agirrezabala passt de bal in één keer door. Junhong rent richting de bal. Junhong passt de bal zonder na te denken. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Loncke rent richting de bal. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Kićko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Loncke passt de bal zonder na te denken. Kurniawka rent richting de bal. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Skinheads FC 3:0

38e minuut.
Gobinet probeert de bal met de borst te controleren. Junhong is nu in balbezit. Junhong passt de bal met de wreef. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Skinheads FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 25%, Skinheads FC 75%.
POWER Kr-ce - Skinheads FC 4:0

47e minuut.
Trezeguet probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka heeft problemen om de bal te vangen. Kurniawka probeert naar een medespeler te passen. Loncke heeft problemen om de bal te vangen. Loncke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Junhong probeert naar een medespeler te passen. Trezeguet heeft problemen om de bal te vangen. Trezeguet passt de bal zonder na te denken. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Venizelos passt de bal zonder na te denken. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet passt de bal met de wreef. Loncke rent richting de bal. Loncke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wielgosz trapt de bal weg. Venizelos kopt de bal weg. Bulek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Skinheads FC 5:0

55e minuut.
Gobinet speelt de bal door. Dubiel heeft problemen om de bal te vangen. Kurniawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Skinheads FC 6:0

59e minuut.
Loncke passt de bal zonder na te denken. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet passt de bal met de wreef. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bulek de bal. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Wielgosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Walle de bal. Van Walle geeft een lange en hoge pass. Loncke rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Junhong met een sublieme pass. Trezeguet heeft problemen om de bal te vangen. Trezeguet speelt de bal door. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Sofyan komt het veld opgelopen. Zucchelli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bulek met de inworp. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik passt de bal met de wreef. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Popiełuszko speelt de bal door. Sofyan rent richting de bal. Bulek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bulek krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Inworp. Siara komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kićko geeft de bal voor. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara geeft een lange en hoge pass. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 10%, Skinheads FC 90%.
POWER Kr-ce - Skinheads FC 6:0