Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skinheads FC POWER Kr-ce
Normal Tactiek 523
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 32.2
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Fornalak heeft problemen om de bal te vangen. Junhong kopt de bal weg. Daar is Trezeguet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siara is nu in balbezit. Siara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - POWER Kr-ce 0:1

10e minuut.
Królik rent richting de bal. Junhong verovert de bal door een tackle van achteren. Junhong met een sublieme pass. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Junhong onderschept slim de pass. Junhong heeft problemen om de bal te vangen. Junhong passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Siara de bal. Siara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kurniawka passt de bal met de wreef. Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara schiet op doel. Wielgosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - POWER Kr-ce 0:2

19e minuut.
Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Venizelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venizelos geeft de bal voor. Siara rent richting de bal. Siara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Junhong onderschept slim de pass. Junhong geeft een hoge lob. Trezeguet probeert naar een medespeler te passen. Siara is nu in balbezit. Siara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - POWER Kr-ce 0:3

34e minuut.
Wielgosz trapt de bal weg. Venizelos kopt de bal weg. Królik is nu in balbezit. Siara onderschept slim de pass. Siara schiet op doel. Wielgosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sierny rent richting de bal. Venizelos verovert de bal door een tackle van achteren. Venizelos passt de bal met de wreef. Daar is Siara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Venizelos onderschept slim de pass. Królik rent richting de bal. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ratajczak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinheads FC 79%, POWER Kr-ce 21%.
Skinheads FC - POWER Kr-ce 0:3

47e minuut.
Venizelos speelt de bal door. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka passt de bal in één keer door. Siara rent richting de bal. Siara schiet op doel. Wielgosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - POWER Kr-ce 0:4

54e minuut.
Fornalak rent richting de bal. Trezeguet verovert de bal door een tackle van achteren. Trezeguet probeert naar een medespeler te passen. Siara rent richting de bal. Siara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Zucchelli komt het veld opgelopen. Sofyan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Junhong verovert de bal door een tackle van achteren. Junhong speelt de bal door. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Siara de bal. Siara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - POWER Kr-ce 0:5

79e minuut.
Klungelig pakt Łażewski de bal. Ratajczak rent richting de bal. Siara onderschept slim de pass. Siara draait met de bal, schiet en ... Wielgosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - POWER Kr-ce 0:6

81e minuut.
Siara rent richting de bal. Siara passt de bal met de wreef. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet haalt uit met een fantastische trap. Wielgosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - POWER Kr-ce 0:7

86e minuut.
Popiełuszko met de inworp. Venizelos is nu in balbezit. Venizelos geeft een hoge lob. Sofyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinheads FC 78%, POWER Kr-ce 22%.
Skinheads FC - POWER Kr-ce 0:7