Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropikalne boisko real biadoliny szlacheckie
wygrana2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten poor
average Passen hopeless
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Mankiewicz trapt de bal weg. Mádle kopt de bal weg. Klungelig pakt Piesiewicz de bal. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zovko rent richting de bal. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko onderschept slim de pass. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 1:0

12e minuut.
Gruchala onderschept slim de pass. Gruchala passt de bal met de wreef. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 2:0

17e minuut.
Vladimirov passt de bal zonder na te denken. McManus speelt de bal door. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel. Klungelig pakt Podpora de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 3:0

27e minuut.
Zovko rent richting de bal. Zovko passt de bal zonder na te denken. McManus is nu in balbezit. McManus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 4:0

35e minuut.
Gruchala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruchala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zovko de bal. McManus is nu in balbezit. McManus haalt uit met een fantastische trap. Mankiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 5:0

38e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus met een sublieme pass. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ... Mankiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 6:0

41e minuut.
Podpora is nu in balbezit. Zovko verovert de bal door een tackle van achteren. Zovko met een sublieme pass. Vladimirov heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gruchala verovert de bal door een tackle van achteren. Gruchala passt de bal in één keer door. Zovko is nu in balbezit. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 7:0

45e minuut.
Mádle passt de bal zonder na te denken. Zovko is nu in balbezit. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko is nu in balbezit. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 28%, real biadoliny szlacheckie 72%.
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 8:0

46e minuut.
Servello passt de bal met de wreef. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nogalski. Nogalski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Gruchala met een snelle inworp. Mádle probeert naar een medespeler te passen. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lipski met een harde bal richting middenveld. Mádle rent richting de bal. Bloduch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bloduch moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bloduch schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mádle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mádle met een snel genomen vrije trap. Zovko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zovko is nu in balbezit. Klungelig pakt Vladimirov de bal. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel. Mankiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 9:0

67e minuut.
Alfonso passt de bal zonder na te denken. Mádle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mádle passt de bal in één keer door. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Piesiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfonso met een snelle inworp. Gruchala heeft problemen om de bal te vangen. Gruchala geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zovko is nu in balbezit. Zovko draait met de bal, schiet en ... Mankiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 10:0

79e minuut.
Gruchala rent richting de bal. Gruchala geeft de bal voor. Zovko kopt de bal weg. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus geeft een hoge lob. Mankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 11:0

82e minuut.
Mangione speelt de bal door. Przekop is nu in balbezit. Przekop passt de bal zonder na te denken. Servello rent richting de bal. Servello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 12:0

88e minuut.
Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso geeft een lange en hoge pass. Vladimirov kopt de bal weg. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 24%, real biadoliny szlacheckie 76%.
Tropikalne boisko - real biadoliny szlacheckie 12:0