Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real biadoliny szlacheckie Tropikalne boisko
Normal Tactiek wygrana2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 32.3
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Zovko is nu in balbezit. McManus rent richting de bal. McManus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko schiet op doel. Rosiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus met een sublieme pass. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bloduch is nu in balbezit. Mangione verovert de bal door een tackle van achteren. Mangione speelt de bal door. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov passt de bal zonder na te denken. Zovko heeft problemen om de bal te vangen. McManus rent richting de bal. McManus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:1

16e minuut.
Mádle is nu in balbezit. Mádle geeft een hoge lob. Servello kopt de bal weg. McManus geeft een lange en hoge pass. Zovko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:2

24e minuut.
Servello geeft een lange en hoge pass. Rosiek met een sublieme pass. McManus kopt de bal weg. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zovko maakt een snoekduik en kopt de bal. Vladimirov is nu in balbezit. Lipski rent richting de bal. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov geeft de bal voor. Rosiek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mádle rent richting de bal. Mádle passt de bal met de wreef. Vladimirov rent richting de bal. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podpora trapt de bal weg van het doel. Mádle met een sublieme pass. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
López Carballo kopt de bal weg. Zovko is nu in balbezit. Piesiewicz onderschept slim de pass. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real biadoliny szlacheckie 68%, Tropikalne boisko 32%.
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:3

51e minuut.
Podpora heeft problemen om de bal te vangen. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus passt de bal zonder na te denken. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bloduch geeft een hoge lob. Alfonso rent richting de bal. Alfonso geeft de bal voor. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:4

60e minuut.
Bożeszkowski is nu in balbezit. McManus verovert de bal door een tackle van achteren. McManus speelt de bal door. Servello rent richting de bal. Servello met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:5

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosiek trapt de bal weg. Gruchala kopt de bal weg. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Alfonso geeft de bal voor. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mádle verovert de bal door een tackle van achteren. Mádle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:6

75e minuut.
Nogalski passt de bal in één keer door. Mádle rent richting de bal. Mádle geeft een lange en hoge pass. McManus rent richting de bal. McManus geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Nogalski kopt de bal weg. Gruchala is nu in balbezit. Gruchala geeft de bal voor. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rosiek trapt de bal weg van het doel. Daar is Gruchala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruchala probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Rosiek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zovko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:7

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Piesiewicz de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfonso met een snelle inworp. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real biadoliny szlacheckie 75%, Tropikalne boisko 25%.
real biadoliny szlacheckie - Tropikalne boisko 0:8