Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gakwa Zabrze Borys FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Kromczyński onderschept slim de pass. Kromczyński probeert naar een medespeler te passen. Żurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moskwa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Borys FC 1:0

8e minuut.
Tyliński rent richting de bal. Janeczko rent richting de bal. Sudrawski onderschept slim de pass. Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Tyliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Markiel rent richting de bal. Tyliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Markiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Markiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moskwa heeft problemen om de bal te vangen. Zakrzewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rozmysł met een sublieme pass. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat passt de bal zonder na te denken. Tyliński is nu in balbezit. Tyliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pajęcki passt de bal zonder na te denken. Kromczyński rent richting de bal. Kromczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurzawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kromczyński rent richting de bal. Kromczyński passt de bal met de wreef. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa draait met de bal, schiet en ... Rabijewski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 37%, Borys FC 63%.
FC Gakwa Zabrze - Borys FC 1:0

52e minuut.
Daar is Rozmysł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozmysł. Rozmysł krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Desperat is nu in balbezit. Markiel onderschept slim de pass. Markiel met een sublieme pass. Kromczyński rent richting de bal. Kromczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zakrzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gawinecki is nu in balbezit. Sekuła onderschept slim de pass. Sekuła passt de bal met de wreef. Janeczko rent richting de bal. Janeczko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Walczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Daniec geeft een lange en hoge pass. Rabijewski geeft de bal voor. Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuła draait met de bal, schiet en ... Walczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gakwa Zabrze - Borys FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 47%, Borys FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gakwa Zabrze - Borys FC 1:1