Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borys FC FC Gakwa Zabrze
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Żurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślak is nu in balbezit. Cieślak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurzawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Desperat passt de bal zonder na te denken. Gawinecki rent richting de bal. Tyliński onderschept slim de pass. Tyliński draait met de bal, schiet en ... Chwalibóg probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rozmysł is nu in balbezit. Cieślak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślak met een sublieme pass. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borys FC 54%, FC Gakwa Zabrze 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borys FC - FC Gakwa Zabrze 0:0

59e minuut.
Markiel geeft een hoge lob. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa draait met de bal, schiet en ... Daniec rent richting de bal. Daniec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rozmysł kopt de bal weg. Tyliński is nu in balbezit. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński is nu in balbezit. Tyliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cieślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa is nu in balbezit. Cieślak is nu in balbezit. Cieślak haalt uit met een fantastische trap. Rabijewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zakrzewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - FC Gakwa Zabrze 0:1

76e minuut.
Cieślak draait met de bal, schiet en ... Rabijewski kopt de bal weg. Rozmysł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieślak rent richting de bal. Cieślak geeft een lange en hoge pass. Zakrzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borys FC 57%, FC Gakwa Zabrze 43%.
Borys FC - FC Gakwa Zabrze 0:1