Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropikalne boisko FC Gakwa Zabrze
wygrana2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 20.4
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Vladimirov passt de bal met de wreef. McManus is nu in balbezit. McManus geeft de bal voor. Zovko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - FC Gakwa Zabrze 1:0

17e minuut.
Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov geeft een hoge lob. Zovko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Chwalibóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibóg geeft de bal voor. Paal!

18e minuut.
Mádle speelt de bal door. McManus speelt de bal door. Mádle speelt de bal door. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch passt de bal met de wreef. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - FC Gakwa Zabrze 2:0

31e minuut.
Inworp. Mitsch met de inworp. Servello probeert naar een medespeler te passen. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daniec is nu in balbezit. Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Gruchala is nu in balbezit. Gruchala geeft een hoge lob. Zovko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Żurkiewicz rent richting de bal. Servello onderschept slim de pass. Servello met een sublieme pass. Daar is Zovko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - FC Gakwa Zabrze 3:0

39e minuut.
Żurkiewicz rent richting de bal. Servello onderschept slim de pass. Servello passt de bal in één keer door. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 38%, FC Gakwa Zabrze 62%.
Tropikalne boisko - FC Gakwa Zabrze 3:0

52e minuut.
Gawinecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruchala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
McManus rent richting de bal. Sudrawski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McManus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sudrawski onderschept slim de pass. Vladimirov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Alfonso kopt de bal weg. McManus rent richting de bal. McManus passt de bal met de wreef. Zovko heeft problemen om de bal te vangen. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Walczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... Walczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - FC Gakwa Zabrze 4:0

56e minuut.
Tlen rent richting de bal. Tlen geeft een hoge lob. Gruchala met een sublieme pass. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chwalibóg heeft problemen om de bal te vangen. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vladimirov de bal. Vladimirov schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Tlen geeft een lange en hoge pass. Daar is Mangione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangione geeft de bal voor. Żurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Mádle is nu in balbezit. Mádle passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zovko de bal. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... Walczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - FC Gakwa Zabrze 5:0

69e minuut.
Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov geeft een hoge lob. Chwalibóg controleert de bal met de borst. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ... Walczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Tlen is nu in balbezit. Tlen geeft de bal voor. Mitsch kopt de bal weg. McManus geeft de bal voor. Zovko rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gruchala neemt de hoekschop. Zovko springt en kopt de bal. Walczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Mádle kopt de bal weg. Zovko heeft problemen om de bal te vangen. Chwalibóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko onderschept slim de pass. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gruchala rent richting de bal. Gruchala geeft de bal voor. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Walczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - FC Gakwa Zabrze 6:0

86e minuut.
Kurański is nu in balbezit. Kurański geeft een hoge lob. McManus probeert naar een medespeler te passen. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walczyk met een sublieme pass. Gruchala rent richting de bal. Gruchala speelt de bal door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 32%, FC Gakwa Zabrze 68%.
Tropikalne boisko - FC Gakwa Zabrze 6:0