Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POWER Kr-ce LKS Niewiem 1992
523 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 18.1
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka speelt de bal door. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel. Aranowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 1:0

5e minuut.
Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Venizelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venizelos geeft een hoge lob. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 2:0

8e minuut.
Kurniawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junhong rent richting de bal. Junhong geeft de bal voor. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aranowski trapt de bal weg. Venizelos heeft problemen om de bal te vangen. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka geeft een hoge lob. Trezeguet speelt de bal door. Klungelig pakt Loncke de bal. Loncke schiet op doel. Aranowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Loncke is nu in balbezit. Błasiak rent richting de bal. Loncke onderschept slim de pass. Loncke schiet op doel. De bal raakt de paal. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 3:0

23e minuut.
Paździor rent richting de bal. Paździor passt de bal in één keer door. Daar is Bombardier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aranowski met een harde bal richting middenveld. Venizelos rent richting de bal. Venizelos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 4:0

26e minuut.
Bombardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong is nu in balbezit. Junhong passt de bal in één keer door. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Paszkowski met een snelle inworp. Popiełuszko is nu in balbezit. Wunsz verovert de bal door een tackle van achteren. Wunsz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka geeft een hoge lob. Trezeguet rent richting de bal. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Venizelos kopt de bal weg. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet geeft een hoge lob. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Venhammar geeft een lange en hoge pass. Kurniawka kopt de bal weg. Loncke rent richting de bal. Loncke schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 5:0

42e minuut.
Junhong speelt de bal door. Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet passt de bal met de wreef. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 34%, LKS Niewiem 1992 66%.
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 5:0

47e minuut.
Kurniawka is nu in balbezit. Paszkowski onderschept slim de pass. Paszkowski probeert naar een medespeler te passen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Junhong met een sublieme pass. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko passt de bal in één keer door. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 6:0

51e minuut.
Loncke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siara komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet geeft de bal voor. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 7:0

55e minuut.
Junhong verovert de bal door een tackle van achteren. Junhong probeert naar een medespeler te passen. Błasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara onderschept slim de pass. Siara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Popiełuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurniawka is nu in balbezit. Kłusek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurniawka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siara zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Junhong passt de bal in één keer door. Venizelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venizelos geeft de bal voor. Klungelig pakt Trezeguet de bal. Trezeguet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Sofyan komt het veld opgelopen. Zucchelli komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Siara rent richting de bal. Siara passt de bal met de wreef. Sofyan is nu in balbezit. Sofyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Błasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kłusek rent richting de bal. Junhong onderschept slim de pass. Junhong geeft een hoge lob. Siara kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 8:0

78e minuut.
Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbik rent richting de bal. Siara verovert de bal door een tackle van achteren. Siara draait met de bal, schiet en ... Aranowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 19%, LKS Niewiem 1992 81%.
POWER Kr-ce - LKS Niewiem 1992 8:0