Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POWER Kr-ce FC Gakwa Zabrze
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 20.3
solid Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka geeft de bal voor. Junhong rent richting de bal. Loncke rent richting de bal. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Paal! Walczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daniec probeert de bal aan de voet te houden. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel. Walczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kurniawka geeft de bal voor. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet probeert naar een medespeler te passen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel. Paal! Walczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Junhong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tlen de bal. Loncke rent richting de bal. Loncke schiet op doel. Walczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - FC Gakwa Zabrze 1:0

16e minuut.
Sudrawski passt de bal zonder na te denken. Jadanowski heeft problemen om de bal te vangen. Jadanowski met een sublieme pass. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Popiełuszko speelt de bal door. Venizelos heeft problemen om de bal te vangen. Venizelos met een sublieme pass. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet passt de bal zonder na te denken. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke draait met de bal, schiet en ... Chwalibóg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kurański is nu in balbezit. Trezeguet verovert de bal door een tackle van achteren. Trezeguet probeert naar een medespeler te passen. Loncke rent richting de bal. Loncke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Van Walle verovert de bal door een tackle van achteren. Venizelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venizelos geeft een lange en hoge pass. Sudrawski probeert de bal aan de voet te houden. Loncke maakt een snoekduik en kopt de bal. Walczyk bokst de bal weg.

29e minuut.
Tlen rent richting de bal. Loncke verovert de bal door een tackle van achteren. Loncke passt de bal zonder na te denken. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Walczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - FC Gakwa Zabrze 2:0

30e minuut.
Trezeguet is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trezeguet zal de hoekschop nemen. Loncke springt en kopt de bal. Walczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Venizelos rent richting de bal. Venizelos passt de bal zonder na te denken. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - FC Gakwa Zabrze 3:0

44e minuut.
Junhong verovert de bal door een tackle van achteren. Trezeguet rent richting de bal. Sudrawski is nu in balbezit. Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 29%, FC Gakwa Zabrze 71%.
POWER Kr-ce - FC Gakwa Zabrze 3:0

47e minuut.
Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong geeft een hoge lob. Chwalibóg heeft problemen om de bal te vangen. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Walczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - FC Gakwa Zabrze 4:0

50e minuut.
Kromczyński heeft problemen om de bal te vangen. Van Walle is nu in balbezit. Junhong probeert naar een medespeler te passen. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Junhong onderschept slim de pass. Trezeguet speelt de bal door. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Walczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - FC Gakwa Zabrze 5:0

55e minuut.
Walczyk trapt de bal weg van het doel. Popiełuszko kopt de bal weg. Loncke rent richting de bal. Loncke schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Venizelos met een sublieme pass. Loncke heeft problemen om de bal te vangen. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kurzawa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sofyan komt het veld opgelopen. Zucchelli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chwalibóg is nu in balbezit. Chwalibóg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jadanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trezeguet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gawinecki speelt de bal door. Inworp. Popiełuszko met de inworp. Sofyan is nu in balbezit. Sofyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Van Walle is nu in balbezit. Venizelos is nu in balbezit. Venizelos geeft een lange en hoge pass. Daar is Trezeguet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trezeguet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Junhong onderschept slim de pass. Junhong geeft de bal voor. Daar is Sudrawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Walczyk trapt de bal weg van het doel. Venizelos kopt de bal weg. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ... Walczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - FC Gakwa Zabrze 6:0

85e minuut.
Siara komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Junhong geeft een lange en hoge pass. Chwalibóg rent richting de bal. Chwalibóg geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trezeguet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Sofyan rent richting de bal. Sofyan draait met de bal, schiet en ... Walczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - FC Gakwa Zabrze 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 13%, FC Gakwa Zabrze 87%.
POWER Kr-ce - FC Gakwa Zabrze 7:0