Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gakwa Zabrze POWER Kr-ce
Normal Tactiek 523
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 33.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chwalibóg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Kurzawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venhammar onderschept slim de pass. Venhammar geeft een lange en hoge pass. Loncke rent richting de bal. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kurański heeft problemen om de bal te vangen. Jadanowski is nu in balbezit. Jadanowski probeert naar een medespeler te passen. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popiełuszko met de inworp. Kurniawka geeft een lange en hoge pass. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - POWER Kr-ce 0:1

31e minuut.
Walczyk probeert naar een medespeler te passen. Junhong kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurański de bal. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ... Walczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kurniawka met een sublieme pass. Klungelig pakt Sudrawski de bal. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel. Tlen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - POWER Kr-ce 0:2

45e minuut.
Gawinecki is nu in balbezit. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka probeert naar een medespeler te passen. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - POWER Kr-ce 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 68%, POWER Kr-ce 32%.
FC Gakwa Zabrze - POWER Kr-ce 0:3

55e minuut.
Jadanowski geeft een lange en hoge pass. Trezeguet geeft een lange en hoge pass. Kurniawka is nu in balbezit. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Walczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - POWER Kr-ce 0:4

58e minuut.
Loncke speelt de bal door. Klungelig pakt Kurniawka de bal. Venizelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Junhong onderschept slim de pass. Junhong geeft de bal voor. Loncke heeft problemen om de bal te vangen. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Walczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - POWER Kr-ce 0:5

62e minuut.
Chwalibóg geeft een hoge lob. Kurzawa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Venhammar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Zucchelli komt het veld opgelopen. Sofyan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venizelos verovert de bal door een tackle van achteren. Venizelos probeert naar een medespeler te passen. Loncke heeft problemen om de bal te vangen. Loncke schiet op doel. Walczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Sofyan rent richting de bal. Sofyan geeft een hoge lob. Kurański probeert de bal met de borst te controleren. Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Żurkiewicz kopt de bal weg. Van Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walle geeft de bal voor. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Walczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kurański heeft problemen om de bal te vangen. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet probeert naar een medespeler te passen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siara komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Sofyan de bal. Sofyan geeft een hoge lob. Trezeguet is nu in balbezit. Daar is Siara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siara schiet op doel. Walczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Popiełuszko heeft problemen om de bal te vangen. Venizelos met een sublieme pass. Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Sofyan rent richting de bal. Sofyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Junhong kopt de bal weg. Tlen heeft problemen om de bal te vangen. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara haalt uit met een fantastische trap. Walczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - POWER Kr-ce 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 79%, POWER Kr-ce 21%.
FC Gakwa Zabrze - POWER Kr-ce 0:6