Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niewiem 1992 Tropikalne boisko
Normal Tactiek wygrana2
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Mitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch geeft de bal voor. Helbik kopt de bal weg. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus geeft de bal voor. Paszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Aranowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Servello zal de hoekschop nemen. Aranowski probeert naar een medespeler te passen. McManus kopt de bal weg. Daar is Zovko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Aranowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Helbik kopt de bal weg. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus schiet op doel. Aranowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niewiem 1992 - Tropikalne boisko 0:1

11e minuut.
Bombardier geeft een hoge lob. Mirecki rent richting de bal. Mangione rent richting de bal. Mirecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mirecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Servello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Aranowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niewiem 1992 - Tropikalne boisko 0:2

20e minuut.
Gruchala passt de bal in één keer door. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zegar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zegar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Zovko probeert naar een medespeler te passen. Gruchala is nu in balbezit. Gruchala geeft een lange en hoge pass. McManus rent richting de bal. McManus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niewiem 1992 - Tropikalne boisko 0:3

30e minuut.
Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is McManus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McManus geeft de bal voor. Vladimirov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niewiem 1992 - Tropikalne boisko 0:4

31e minuut.
Mitsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Servello rent richting de bal. Servello geeft de bal voor. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Helbik de bal. Helbik met een sublieme pass. Mádle probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Helbik trapt de bal weg. Mádle kopt de bal weg. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niewiem 1992 73%, Tropikalne boisko 27%.
LKS Niewiem 1992 - Tropikalne boisko 0:4

47e minuut.
Paszkowski rent richting de bal. Paszkowski probeert naar een medespeler te passen. Paździor is nu in balbezit. Paździor haalt uit met een fantastische trap. López Carballo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Błasiak de bal. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Aranowski bokst de bal weg.

51e minuut.
Mádle met een sublieme pass. Klungelig pakt McManus de bal. McManus passt de bal in één keer door. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov met een sublieme pass. Gruchala geeft de bal voor. Zovko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
López Carballo is nu in balbezit. López Carballo geeft een lange en hoge pass. McManus kopt de bal weg. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Daar is McManus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McManus schiet op doel. Aranowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niewiem 1992 - Tropikalne boisko 0:5

81e minuut.
McManus is nu in balbezit. McManus passt de bal in één keer door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov schiet op doel. Aranowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

82e minuut.
Paszkowski speelt de bal door. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruchala met een sublieme pass. Zovko is nu in balbezit. Zovko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niewiem 1992 64%, Tropikalne boisko 36%.
LKS Niewiem 1992 - Tropikalne boisko 0:5