Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niewiem 1992 real biadoliny szlacheckie
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski geeft een hoge lob. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch geeft een lange en hoge pass. Aranowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lipski kopt de bal weg. Daar is Bożeszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wunsz verovert de bal door een tackle van achteren. Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirecki haalt uit met een fantastische trap. Mankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niewiem 1992 - real biadoliny szlacheckie 1:0

29e minuut.
Helbik kopt de bal weg. Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz speelt de bal door. Kłodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodkowski schiet op doel. Aranowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bloduch is nu in balbezit. Zegar verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar geeft de bal voor. Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niewiem 1992 - real biadoliny szlacheckie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niewiem 1992 39%, real biadoliny szlacheckie 61%.
LKS Niewiem 1992 - real biadoliny szlacheckie 2:0

50e minuut.
Bombardier rent richting de bal. Bombardier geeft de bal voor. Mirecki rent richting de bal. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Paździor met een sublieme pass. Daar is Lipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipski geeft een hoge lob. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Paździor onderschept slim de pass. Zegar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bożeszkowski. Bożeszkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niewiem 1992 50%, real biadoliny szlacheckie 50%.
LKS Niewiem 1992 - real biadoliny szlacheckie 2:0