Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropikalne boisko legia warszawa 1423
wygrana2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 17.7
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Toczek probeert de bal met de borst te controleren. Mádle rent richting de bal. Mádle probeert naar een medespeler te passen. Zovko heeft problemen om de bal te vangen. Zovko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Waśków is nu in balbezit. Zovko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waśków raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fajkis is nu in balbezit. Fajkis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Buczacki trapt de bal weg. Gruchala kopt de bal weg. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zovko passt de bal zonder na te denken. McManus rent richting de bal. McManus met een sublieme pass. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Buczacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zovko is nu in balbezit. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 1:0

22e minuut.
López Carballo onderschept slim de pass. López Carballo geeft een lange en hoge pass. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Buczacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 2:0

27e minuut.
Tomecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruchala met een snelle inworp. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zovko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 3:0

36e minuut.
López Carballo passt de bal met de wreef. Servello speelt de bal door. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 4:0

37e minuut.
Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov met een sublieme pass. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 5:0

44e minuut.
Gruchala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruchala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bork de bal. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buczacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 28%, legia warszawa 1423 72%.
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 5:0

49e minuut.
Alfonso geeft een lange en hoge pass. McManus heeft problemen om de bal te vangen. McManus probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 6:0

50e minuut.
Fajkis passt de bal in één keer door. Fedoruk speelt de bal door. Emczyński is nu in balbezit. Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buczacki met een harde bal richting middenveld. Mádle kopt de bal weg. Zovko heeft problemen om de bal te vangen. Zovko schiet op doel. Buczacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 7:0

65e minuut.
Fedoruk is nu in balbezit. McManus onderschept slim de pass. McManus probeert naar een medespeler te passen. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 8:0

73e minuut.
Fajkis verovert de bal door een tackle van achteren. Fajkis passt de bal zonder na te denken. Mádle probeert naar een medespeler te passen. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 9:0

82e minuut.
Mádle passt de bal in één keer door. Mitsch is nu in balbezit. Mitsch geeft de bal voor. Zovko is nu in balbezit. Zovko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 10:0

87e minuut.
Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Fedoruk de bal. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 21%, legia warszawa 1423 79%.
Tropikalne boisko - legia warszawa 1423 10:0