Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borys FC POWER Kr-ce
Normal Tactiek 523
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Venizelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venizelos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drożko de bal. Junhong onderschept slim de pass. Junhong geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - POWER Kr-ce 0:1

7e minuut.
Venizelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venizelos passt de bal in één keer door. Loncke is nu in balbezit. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - POWER Kr-ce 0:2

18e minuut.
Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rozmysł de bal. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jadanowski speelt de bal door. Trezeguet rent richting de bal. Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet verovert de bal door een tackle van achteren. Trezeguet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kubatek heeft problemen om de bal te vangen. Kurniawka rent richting de bal. Kubatek rent richting de bal. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - POWER Kr-ce 0:3

33e minuut.
Junhong onderschept slim de pass. Junhong probeert naar een medespeler te passen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - POWER Kr-ce 0:4

35e minuut.
Junhong passt de bal zonder na te denken. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet geeft een lange en hoge pass. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel. Zakrzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Desperat rent richting de bal. Junhong verovert de bal door een tackle van achteren. Junhong speelt de bal door. Daar is Loncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - POWER Kr-ce 0:5

42e minuut.
Popiełuszko met een snelle inworp. Klungelig pakt Kurniawka de bal. Venizelos rent richting de bal. Klungelig pakt Kurniawka de bal. Kurniawka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borys FC 81%, POWER Kr-ce 19%.
Borys FC - POWER Kr-ce 0:5

46e minuut.
Jadanowski passt de bal in één keer door. Agirrezabala rent richting de bal. Agirrezabala geeft een hoge lob. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - POWER Kr-ce 0:6

48e minuut.
Drożko is nu in balbezit. Drożko geeft een lange en hoge pass. Kubatek kopt de bal weg. Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Venizelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozmysł onderschept slim de pass. Venizelos maakt een afschuwelijke overtreding. Venizelos krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Agirrezabala geeft een lange en hoge pass. Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet passt de bal met de wreef. Loncke rent richting de bal. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zucchelli komt het veld opgelopen. Sofyan komt het veld opgelopen. Zakrzewski trapt de bal weg. Venizelos rent richting de bal. Venizelos passt de bal in één keer door. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Trezeguet geeft de bal voor. Sofyan is nu in balbezit. Sofyan geeft een lange en hoge pass. Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong geeft een lange en hoge pass. Zakrzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - POWER Kr-ce 0:7

76e minuut.
Rabijewski geeft een lange en hoge pass. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet passt de bal in één keer door. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakrzewski trapt de bal weg van het doel. Junhong kopt de bal weg. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Loncke rent richting de bal. Junhong rent richting de bal. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - POWER Kr-ce 0:8

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siara komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Van Walle geeft een hoge lob. Trezeguet kopt de bal weg. Siara is nu in balbezit. Siara haalt uit met een fantastische trap. Zakrzewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Venizelos passt de bal zonder na te denken. Junhong rent richting de bal. Junhong passt de bal met de wreef. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara haalt uit met een fantastische trap. Zakrzewski bokst de bal weg.

90e minuut.
Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Sofyan heeft problemen om de bal te vangen. Sofyan geeft een lange en hoge pass. Siara is nu in balbezit. Siara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - POWER Kr-ce 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borys FC 85%, POWER Kr-ce 15%.
Borys FC - POWER Kr-ce 0:9