Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POWER Kr-ce Borys FC
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Kurniawka met een sublieme pass. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke passt de bal zonder na te denken. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Junhong kopt de bal weg. Rozmysł controleert de bal met de borst. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ... Rabijewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Loncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncke passt de bal zonder na te denken. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Borys FC 1:0

12e minuut.
Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong met een sublieme pass. Venizelos is nu in balbezit. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft de bal voor. Daar is Moskwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Borys FC 2:0

25e minuut.
Kurniawka passt de bal in één keer door. Loncke is nu in balbezit. Loncke passt de bal zonder na te denken. Daar is Trezeguet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trezeguet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Drożko kopt de bal weg. Venizelos is nu in balbezit. Rozmysł schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rozmysł krijgt een gele kaart. Venizelos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Loncke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Moskwa heeft problemen om de bal te vangen. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet passt de bal zonder na te denken. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Zakrzewski bokst de bal weg. Rabijewski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Kubatek de bal. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka passt de bal met de wreef. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel. Zakrzewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kurniawka geeft een hoge lob. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet geeft een lange en hoge pass. Loncke rent richting de bal. Loncke schiet op doel. Zakrzewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Borys FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 30%, Borys FC 70%.
POWER Kr-ce - Borys FC 3:0

50e minuut.
Trezeguet rent richting de bal. Jadanowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kurniawka de bal onder controle te krijgen. Venizelos rent richting de bal. Venizelos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popiełuszko met een snelle inworp. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Junhong is nu in balbezit. Junhong probeert naar een medespeler te passen. Loncke rent richting de bal. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Rabijewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurniawka zal de hoekschop nemen. Junhong kan de bal niet met de borst controleren. Loncke is nu in balbezit. Loncke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Borys FC 4:0

66e minuut.
Doeltrap. Sofyan komt het veld opgelopen. Zucchelli komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong verovert de bal door een tackle van achteren. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Borys FC 5:0

72e minuut.
Loncke is nu in balbezit. Rabijewski is nu in balbezit. Loncke verovert de bal door een tackle van achteren. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Zakrzewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Borys FC 6:0

73e minuut.
Tyliński met een sublieme pass. Janeczko heeft problemen om de bal te vangen. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ... Zakrzewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Venhammar geeft een lange en hoge pass. Jadanowski geeft de bal voor. Moskwa heeft problemen om de bal te vangen. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Junhong geeft een hoge lob. Moskwa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rabijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siara komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet geeft een hoge lob. Sofyan rent richting de bal. Sofyan draait met de bal, schiet en ... Zakrzewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

88e minuut.
Desperat verovert de bal door een tackle van achteren. Junhong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moskwa de bal. Siara rent richting de bal. Siara draait met de bal, schiet en ... Zakrzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sofyan rent richting de bal. Sofyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Borys FC 7:0

89e minuut.
Tyliński speelt de bal door. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofyan schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 24%, Borys FC 76%.
POWER Kr-ce - Borys FC 7:0