Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gakwa Zabrze real biadoliny szlacheckie
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Bloduch is nu in balbezit. Gawinecki onderschept slim de pass. Przekop is nu in balbezit. Gawinecki onderschept slim de pass. Gawinecki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - real biadoliny szlacheckie 1:0

11e minuut.
Przekop verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przekop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przekop zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nogalski rent richting de bal. Chwalibóg rent richting de bal. Nogalski verovert de bal door een tackle van achteren. Nogalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pajęcki met een sublieme pass. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski passt de bal met de wreef. Cieślak rent richting de bal. Cieślak schiet op doel. De bal raakt de paal. Rosiek bokst de bal weg.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajęcki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przekop rent richting de bal. Cieślak onderschept slim de pass. Cieślak geeft een lange en hoge pass. Rosiek bokst de bal weg. Podpora is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - real biadoliny szlacheckie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 40%, real biadoliny szlacheckie 60%.
FC Gakwa Zabrze - real biadoliny szlacheckie 2:0

49e minuut.
Cieślak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślak speelt de bal door. Pajęcki met een sublieme pass. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - real biadoliny szlacheckie 3:0

52e minuut.
Piesiewicz geeft een lange en hoge pass. Sudrawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nogalski rent richting de bal. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 45%, real biadoliny szlacheckie 55%.
FC Gakwa Zabrze - real biadoliny szlacheckie 3:0