Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niewiem 1992 Skinheads FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Fornalak is nu in balbezit. Mirecki verovert de bal door een tackle van achteren. Stegienka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stegienka krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Błasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Błasiak geeft een hoge lob. Stegienka rent richting de bal. Mirecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mirecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gobinet passt de bal met de wreef. Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Bombardier verovert de bal door een tackle van achteren. Bombardier geeft een hoge lob. Mirecki heeft problemen om de bal te vangen. Mirecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niewiem 1992 - Skinheads FC 1:0

38e minuut.
Paszkowski is nu in balbezit. Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Burek probeert naar een medespeler te passen. Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Helbik is nu in balbezit. Dubiel verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiel schiet op doel. Aranowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Niewiem 1992 - Skinheads FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niewiem 1992 34%, Skinheads FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Niewiem 1992 - Skinheads FC 1:1

49e minuut.
Daar is Sierny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierny geeft een hoge lob. Błasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet rent richting de bal. Gobinet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gobinet speelt de bal door. Dubiel heeft problemen om de bal te vangen. Błasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet haalt uit met een fantastische trap. Aranowski bokst de bal weg.

64e minuut.
Błasiak geeft een hoge lob. Inworp. Burek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gobinet rent richting de bal. Gobinet passt de bal zonder na te denken. Aranowski bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
Bombardier rent richting de bal. Dubiel onderschept slim de pass. Dolecki rent richting de bal. Dubiel verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niewiem 1992 45%, Skinheads FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Niewiem 1992 - Skinheads FC 1:1