Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POWER Kr-ce legia warszawa 1423
523 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 17.9
solide Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Agirrezabala verovert de bal door een tackle van achteren. Agirrezabala geeft een lange en hoge pass. Loncke is nu in balbezit. Daar is Loncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncke schiet op doel. Buczacki bokst de bal weg.

5e minuut.
Bloch is nu in balbezit. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka probeert naar een medespeler te passen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Bork geeft een lange en hoge pass. Precel rent richting de bal. Precel geeft een lange en hoge pass. Daar is Fajkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Junhong kopt de bal weg. Bork heeft problemen om de bal te vangen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fedoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedoruk geeft een lange en hoge pass. Agirrezabala kopt de bal weg. Junhong rent richting de bal. Junhong geeft de bal voor. Buczacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Junhong probeert naar een medespeler te passen. Trezeguet rent richting de bal. Bork begaat een overtreding. Bork krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bloch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurniawka met de inworp. Klungelig pakt Venizelos de bal. Venizelos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Venizelos probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka rent richting de bal. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - legia warszawa 1423 1:0

36e minuut.
Emczyński rent richting de bal. Junhong onderschept slim de pass. Junhong probeert naar een medespeler te passen. Loncke is nu in balbezit. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - legia warszawa 1423 2:0

37e minuut.
Loncke rent richting de bal. Loncke geeft een lange en hoge pass. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka geeft een lange en hoge pass. Waśków kopt de bal weg. Buczacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - legia warszawa 1423 3:0

39e minuut.
Daar is Emczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke passt de bal met de wreef. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - legia warszawa 1423 4:0

44e minuut.
Junhong probeert naar een medespeler te passen. Loncke rent richting de bal. Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 28%, legia warszawa 1423 72%.
POWER Kr-ce - legia warszawa 1423 4:0

48e minuut.
Popiełuszko met een snelle inworp. Klungelig pakt Junhong de bal. Junhong geeft de bal voor. Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Trezeguet rent richting de bal. Bork rent richting de bal. Trezeguet verovert de bal door een tackle van achteren. Trezeguet passt de bal in één keer door. Kurniawka is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Buczacki met een sublieme pass. Popiełuszko kopt de bal weg. Kurniawka rent richting de bal. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Junhong is nu in balbezit. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong onderschept slim de pass. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trezeguet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Junhong is nu in balbezit. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Loncke zijn tegenspeler op de grond. Loncke krijgt een gele kaart. Waśków is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sofyan komt het veld opgelopen. Zucchelli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Venizelos speelt de bal door. Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedoruk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fedoruk krijgt een gele kaart. Junhong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loncke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Waśków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siara komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sofyan rent richting de bal. Sofyan passt de bal met de wreef. Junhong met een sublieme pass. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - legia warszawa 1423 5:0

90e minuut.
Doeltrap. Buczacki met een harde bal richting middenveld. Popiełuszko geeft een hoge lob. Siara is nu in balbezit. Siara schiet op doel. Buczacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - legia warszawa 1423 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 14%, legia warszawa 1423 86%.
POWER Kr-ce - legia warszawa 1423 6:0