Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legia warszawa 1423 POWER Kr-ce
Normal Tactiek 523
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 36.4
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Kurniawka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waśków de bal. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke draait met de bal, schiet en ... Buczacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:1

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurniawka zal de hoekschop nemen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Buczacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:2

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buczacki trapt de bal weg van het doel. Junhong kopt de bal weg. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fedoruk is nu in balbezit. Trezeguet verovert de bal door een tackle van achteren. Trezeguet met een sublieme pass. Loncke is nu in balbezit. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Junhong probeert de bal aan de voet te houden. Junhong probeert naar een medespeler te passen. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ... Waśków probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Popiełuszko zal de hoekschop nemen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Buczacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Venizelos verovert de bal door een tackle van achteren. Venizelos met een sublieme pass. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Tomecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Latoń de bal. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet speelt de bal door. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ... Buczacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurniawka neemt de hoekschop. Junhong kopt de bal weg. Loncke rent richting de bal. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:3

33e minuut.
Kurniawka is nu in balbezit. Venizelos rent richting de bal. Venizelos geeft een lange en hoge pass. Loncke probeert de bal met de borst te controleren. Loncke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Junhong met een sublieme pass. Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet passt de bal zonder na te denken. Loncke rent richting de bal. Loncke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buczacki trapt de bal weg. Junhong kopt de bal weg. Loncke heeft problemen om de bal te vangen. Loncke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legia warszawa 1423 68%, POWER Kr-ce 32%.
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:4

46e minuut.
Venizelos is nu in balbezit. Venizelos met een sublieme pass. Emczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Van Walle de bal onder controle te krijgen. Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Loncke de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ... Waśków probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet geeft een hoge lob. Loncke controleert de bal met de borst. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Tomecki probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurniawka zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Fedoruk de bal. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:5

54e minuut.
Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet speelt de bal door. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel. Buczacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong passt de bal in één keer door. Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet geeft een hoge lob. Loncke springt en kopt de bal. Buczacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jadanowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Venizelos kopt de bal weg. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:6

60e minuut.
Bloch geeft een hoge lob. Junhong rent richting de bal. Junhong probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:7

62e minuut.
Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Loncke is nu in balbezit. Loncke draait met de bal, schiet en ... Tomecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buczacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Buczacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Walle de bal. Agirrezabala probeert naar een medespeler te passen. Loncke heeft problemen om de bal te vangen. Loncke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:8

66e minuut.
Inworp. Zucchelli komt het veld opgelopen. Sofyan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet speelt de bal door. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel. Buczacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:9

71e minuut.
Popiełuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko met een sublieme pass. Venizelos probeert naar een medespeler te passen. Loncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet passt de bal met de wreef. Loncke rent richting de bal. Loncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:10

85e minuut.
Venizelos geeft de bal voor. Klungelig pakt Waśków de bal. Loncke is nu in balbezit. Loncke schiet op doel. Buczacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:11

86e minuut.
Siara komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Emczyński de bal. Siara verovert de bal door een tackle van achteren. Venizelos speelt de bal door. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trezeguet rent richting de bal. Trezeguet draait met de bal, schiet en ... Buczacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Trezeguet probeert de bal aan de voet te houden. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń is nu in balbezit. Siara verovert de bal door een tackle van achteren. Siara schiet op doel. Buczacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legia warszawa 1423 80%, POWER Kr-ce 20%.
legia warszawa 1423 - POWER Kr-ce 0:11