Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropikalne boisko Borys FC
wygrana2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko verovert de bal door een tackle van achteren. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Borys FC 1:0

5e minuut.
McManus is nu in balbezit. McManus geeft een hoge lob. Vladimirov rent richting de bal. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Rozmysł is nu in balbezit. Gruchala rent richting de bal. Gruchala met een sublieme pass. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gruchala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov is nu in balbezit. McManus probeert naar een medespeler te passen. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mádle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Moskwa probeert de bal aan de voet te houden. Zakrzewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Servello zal de hoekschop nemen. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zovko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Borys FC 2:0

22e minuut.
Gruchala passt de bal zonder na te denken. Zovko heeft problemen om de bal te vangen. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mitsch geeft een hoge lob. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski geeft een lange en hoge pass. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Borys FC 3:0

28e minuut.
Drożko probeert naar een medespeler te passen. Mitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch geeft een hoge lob. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Alfonso speelt de bal door. Mádle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Servello is nu in balbezit. Servello geeft de bal voor. Zovko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Servello passt de bal in één keer door. McManus rent richting de bal. McManus passt de bal met de wreef. Daar is Zovko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zovko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 29%, Borys FC 71%.
Tropikalne boisko - Borys FC 3:0

51e minuut.
Gruchala is nu in balbezit. Gruchala geeft de bal voor. Drożko geeft een lange en hoge pass. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mádle passt de bal in één keer door. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko rent richting de bal. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zovko passt de bal zonder na te denken. McManus rent richting de bal. McManus passt de bal zonder na te denken. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel. Zakrzewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Tyliński met een sublieme pass. Mádle rent richting de bal. Mádle speelt de bal door. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Borys FC 4:0

69e minuut.
Zovko krijgt zijn hoofd ertegen. Zakrzewski met een sublieme pass. Mangione kopt de bal weg. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... Zakrzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moskwa is nu in balbezit. Moskwa geeft een hoge lob. Mitsch kopt de bal weg. Mádle is nu in balbezit. Mádle geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Zakrzewski met een harde bal richting middenveld. Mádle kopt de bal weg. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Borys FC 5:0

90e minuut.
Gruchala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruchala geeft de bal voor. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Zakrzewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropikalne boisko - Borys FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropikalne boisko 26%, Borys FC 74%.
Tropikalne boisko - Borys FC 6:0