Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borys FC Tropikalne boisko
Normal Tactiek wygrana2
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rozmysł rent richting de bal. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is McManus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McManus met een sublieme pass. Zovko is nu in balbezit. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zakrzewski trapt de bal weg. Mádle kopt de bal weg. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:1

10e minuut.
Gruchala passt de bal zonder na te denken. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zovko de bal. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:2

12e minuut.
Mádle met een sublieme pass. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus speelt de bal door. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:3

17e minuut.
Servello geeft de bal voor. Zakrzewski probeert naar een medespeler te passen. Mádle kopt de bal weg. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vladimirov geeft een lange en hoge pass. McManus kopt de bal weg. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:4

23e minuut.
Mangione speelt de bal door. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov speelt de bal door. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:5

27e minuut.
Servello rent richting de bal. Servello passt de bal in één keer door. Vladimirov is nu in balbezit. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:6

34e minuut.
Servello speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Drożko de bal onder controle te krijgen. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ... Zakrzewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:7

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gruchala neemt de hoekschop. Desperat heeft problemen om de bal te vangen. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Alfonso onderschept slim de pass. Alfonso passt de bal zonder na te denken. Servello met een sublieme pass. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borys FC 74%, Tropikalne boisko 26%.
Borys FC - Tropikalne boisko 0:7

49e minuut.
Alfonso geeft de bal voor. Klungelig pakt Drożko de bal. Servello geeft een hoge lob. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski geeft de bal voor. Drożko kopt de bal weg. Daar is Zovko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zovko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
López Carballo geeft een lange en hoge pass. Servello met een sublieme pass. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel. Zakrzewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:8

65e minuut.
Rabijewski kopt de bal weg. McManus probeert naar een medespeler te passen. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Servello met de inworp. McManus geeft een hoge lob. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:9

71e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus speelt de bal door. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Zakrzewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:10

73e minuut.
Mitsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus speelt de bal door. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:11

77e minuut.
Mádle passt de bal zonder na te denken. Zovko heeft problemen om de bal te vangen. McManus is nu in balbezit. McManus schiet op doel. Zakrzewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rabijewski geeft een hoge lob. Alfonso kopt de bal weg. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Zovko maakt een snoekduik en kopt de bal. McManus rent richting de bal. McManus passt de bal in één keer door. Daar is Rabijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borys FC - Tropikalne boisko 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borys FC 71%, Tropikalne boisko 29%.
Borys FC - Tropikalne boisko 0:12