Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galacticos7 Rewelacja_Sezonu
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 40.9
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Lukiќ is nu in balbezit. Lukiќ passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piaseczny de bal. Piaseczny passt de bal met de wreef. Zalabák rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:1

8e minuut.
Heřmánek is nu in balbezit. Luliński is nu in balbezit. Luliński met een sublieme pass. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hoài Nam met een snelle inworp. Daar is Reichl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichl met een sublieme pass. Locorotondo is nu in balbezit. Locorotondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:2

19e minuut.
Lukiќ probeert naar een medespeler te passen. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny passt de bal in één keer door. Zalabák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalabák schiet op doel. Igloński bokst de bal weg. Paal! Zalabák rent richting de bal. Zalabák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Locorotondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Locorotondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:3

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igloński met een harde bal richting middenveld. Lukiќ kopt de bal weg. Locorotondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Locorotondo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zalabák rent richting de bal. Zalabák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:4

28e minuut.
Bordeanu geeft de bal voor. Zalabák kopt de bal weg. Reichl rent richting de bal. Reichl geeft een lange en hoge pass. Locorotondo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zalabák krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Gebel heeft problemen om de bal te vangen. Locorotondo onderschept slim de pass. Locorotondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:5

38e minuut.
Klungelig pakt Uchyła de bal. Lukiќ rent richting de bal. Lukiќ passt de bal in één keer door. Zalabák heeft problemen om de bal te vangen. Zalabák draait met de bal, schiet en ... Igloński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:6

44e minuut.
Lukiќ geeft een lange en hoge pass. Uchyła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalabák rent richting de bal. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galacticos7 64%, Rewelacja_Sezonu 36%.
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:7

47e minuut.
Piaseczny passt de bal in één keer door. Zalabák is nu in balbezit. Zalabák probeert naar een medespeler te passen. Locorotondo controleert de bal met de borst. Locorotondo schiet op doel. Paal! Igloński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lukiќ is nu in balbezit. Lukiќ passt de bal met de wreef. Locorotondo rent richting de bal. Locorotondo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gebel de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:8

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igloński trapt de bal weg van het doel. Piaseczny met een sublieme pass. Locorotondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Locorotondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igloński trapt de bal weg van het doel. Brożek kopt de bal weg. Klungelig pakt Locorotondo de bal. Locorotondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Locorotondo passt de bal in één keer door. Edelman is nu in balbezit. Zalabák onderschept slim de pass. Zalabák draait met de bal, schiet en ... Igloński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:9

71e minuut.
Zalabák met een sublieme pass. Gebel is nu in balbezit. Locorotondo onderschept slim de pass. Locorotondo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Gebel is nu in balbezit. Locorotondo verovert de bal door een tackle van achteren. Locorotondo geeft de bal voor. Zalabák is nu in balbezit. Zalabák schiet op doel. Igloński bokst de bal weg.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Igloński niet meer kan verder spelen. Zelmański komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeanu met een sublieme pass. Piaseczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:10

90e minuut.
Bordeanu kopt de bal weg. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny passt de bal in één keer door. Locorotondo is nu in balbezit. Locorotondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galacticos7 76%, Rewelacja_Sezonu 24%.
Los Galacticos7 - Rewelacja_Sezonu 0:11