Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rewelacja_Sezonu Bykowianka Bykowice LKS
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 15.8
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Piaseczny speelt de bal door. Scappini rent richting de bal. Scappini schiet op doel. Paal! Güneşadam bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 1:0

8e minuut.
Güneşadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşadam geeft de bal voor. Kędziora kan de bal niet met de borst controleren. Scappini rent richting de bal. Scappini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kaclerowicz speelt de bal door. Cieślak heeft problemen om de bal te vangen. Güneşadam rent richting de bal. Güneşadam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stroniarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zienkowicz komt het veld opgelopen. Kaclerowicz met een harde bal richting middenveld. Cieślak heeft problemen om de bal te vangen. Güneşadam is nu in balbezit. Güneşadam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kaclerowicz trapt de bal weg van het doel. Piaseczny kopt de bal weg. Daar is Magdziarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scappini rent richting de bal. Scappini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Lukiќ passt de bal zonder na te denken. Piaseczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny passt de bal in één keer door. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kaclerowicz trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaghetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lukiќ rent richting de bal. Lukiќ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Reichl is nu in balbezit. Reichl geeft de bal voor. Daar is Kędziora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşadam is nu in balbezit. Güneşadam schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 2:0

25e minuut.
Cieślak is nu in balbezit. Cieślak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kędziora de bal. Scappini rent richting de bal. Scappini draait met de bal, schiet en ... Kaclerowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lukiќ is nu in balbezit. Lukiќ probeert naar een medespeler te passen. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini schiet op doel. Bryl probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 3:0

35e minuut.
Güneşadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşadam probeert naar een medespeler te passen. Piaseczny rent richting de bal. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Güneşadam is nu in balbezit. Zienkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zienkowicz passt de bal zonder na te denken. Scappini rent richting de bal. Scappini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 4:0

41e minuut.
Güneşadam is nu in balbezit. Güneşadam passt de bal met de wreef. Scappini is nu in balbezit. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rewelacja_Sezonu 33%, Bykowianka Bykowice LKS 67%.
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 4:0

52e minuut.
Bordeanu geeft een lange en hoge pass. Piaseczny kopt de bal weg. Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Güneşadam rent richting de bal. Güneşadam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Fryzjer speelt de bal door. Piaseczny is nu in balbezit. Piaseczny probeert naar een medespeler te passen. Scappini is nu in balbezit. Scappini schiet op doel. Kaclerowicz bokst de bal weg.

59e minuut.
Daar is Lukiќ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukiќ geeft de bal voor. Magdziarz heeft problemen om de bal te vangen. Scappini rent richting de bal. Scappini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Lukiќ geeft een lange en hoge pass. Scappini probeert de bal met de borst te controleren. Magdziarz is nu in balbezit. Scappini verovert de bal door een tackle van achteren. Scappini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Piaseczny onderschept slim de pass. Piaseczny passt de bal met de wreef. Scappini is nu in balbezit. Scappini haalt uit met een fantastische trap. Kaclerowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 5:0

71e minuut.
Fryzjer heeft problemen om de bal te vangen. Cieślak rent richting de bal. Güneşadam onderschept slim de pass. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini schiet op doel. Kaclerowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Dymkowski passt de bal in één keer door. Costeanu rent richting de bal. Costeanu geeft de bal voor. Güneşadam rent richting de bal. Güneşadam draait met de bal, schiet en ... Kaclerowicz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 6:0

82e minuut.
Güneşadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşadam passt de bal in één keer door. Daar is Scappini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scappini draait met de bal, schiet en ... Kaclerowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 7:0

88e minuut.
Lukiќ passt de bal met de wreef. Güneşadam rent richting de bal. Piaseczny is nu in balbezit. Lukiќ is nu in balbezit. Lukiќ passt de bal met de wreef. Kaclerowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scappini rent richting de bal. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rewelacja_Sezonu 24%, Bykowianka Bykowice LKS 76%.
Rewelacja_Sezonu - Bykowianka Bykowice LKS 8:0