Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bykowianka Bykowice LKS Rewelacja_Sezonu
Normal Tactiek 442
34% Balbezit 66%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Beilinson passt de bal in één keer door. Piaseczny probeert naar een medespeler te passen. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini verovert de bal door een tackle van achteren. Scappini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:1

8e minuut.
Beilinson is nu in balbezit. Beilinson speelt de bal door. Klungelig pakt Scappini de bal. Scappini haalt uit met een fantastische trap. Kaclerowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:2

9e minuut.
Beilinson verovert de bal door een tackle van achteren. Beilinson passt de bal met de wreef. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini verovert de bal door een tackle van achteren. Scappini draait met de bal, schiet en ... Kaclerowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:3

11e minuut.
Cieślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny onderschept slim de pass. Piaseczny met een sublieme pass. Beilinson rent richting de bal. Beilinson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lukiќ is nu in balbezit. Lukiќ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scappini de bal. Scappini schiet op doel. Kaclerowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:4

25e minuut.
Cieślak rent richting de bal. Piaseczny onderschept slim de pass. Piaseczny speelt de bal door. Lukiќ is nu in balbezit. Lukiќ geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beilinson is nu in balbezit. Beilinson schiet op doel. Kaclerowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:5

29e minuut.
Costeanu probeert naar een medespeler te passen. Reichl is nu in balbezit. Reichl geeft de bal voor. Beilinson heeft problemen om de bal te vangen. Beilinson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Dobias de bal. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny passt de bal zonder na te denken. Beilinson is nu in balbezit. Beilinson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:6

33e minuut.
Scappini rent richting de bal. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson rent richting de bal. Beilinson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:7

34e minuut.
Reichl met een sublieme pass. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini met een sublieme pass. Beilinson rent richting de bal. Beilinson schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Magdziarz de bal. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Białas geeft een hoge lob. Scappini is nu in balbezit. Scappini heeft problemen om de bal te vangen. Scappini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:8

40e minuut.
Lukiќ met een sublieme pass. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichl passt de bal met de wreef. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Piaseczny passt de bal met de wreef. Beilinson rent richting de bal. Beilinson passt de bal met de wreef. Scappini rent richting de bal. Scappini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bykowianka Bykowice LKS 73%, Rewelacja_Sezonu 27%.
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:9

46e minuut.
Cieślak heeft problemen om de bal te vangen. Beilinson rent richting de bal. Piaseczny rent richting de bal. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:10

48e minuut.
Beilinson speelt de bal door. Lukiќ rent richting de bal. Lukiќ geeft de bal voor. Piaseczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Lukiќ passt de bal zonder na te denken. Dobias heeft problemen om de bal te vangen. Piaseczny speelt de bal door. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Kaclerowicz trapt de bal weg. Piaseczny kopt de bal weg. Scappini is nu in balbezit. Scappini haalt uit met een fantastische trap. Kaclerowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:11

68e minuut.
Magdziarz is nu in balbezit. Magdziarz geeft de bal voor. Hoài Nam kopt de bal weg. Klungelig pakt Piaseczny de bal. Reichl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Kaclerowicz met een harde bal richting middenveld. Piaseczny kopt de bal weg. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fryzjer is nu in balbezit. Costeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fryzjer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cieślak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dymkowski kopt de bal weg. Piaseczny met een sublieme pass. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:12

74e minuut.
Scappini is nu in balbezit. Scappini passt de bal zonder na te denken. Stroniarz rent richting de bal. Beilinson rent richting de bal. Beilinson schiet op doel. Kaclerowicz bokst de bal weg. Kaclerowicz met een sublieme pass. Piaseczny kopt de bal weg. Scappini rent richting de bal. Scappini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dymkowski rent richting de bal. Broź onderschept slim de pass. Broź geeft een lange en hoge pass. Beilinson is nu in balbezit. Beilinson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bryl geeft de bal voor. Scappini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piaseczny kopt de bal weg. Klungelig pakt Scappini de bal. Scappini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:13

82e minuut.
Beilinson schiet op doel. Kaclerowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichl geeft een lange en hoge pass. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:14

87e minuut.
Beilinson rent richting de bal. Beilinson schiet op doel. Stroniarz probeert de bal met de borst te controleren. Beilinson rent richting de bal. Beilinson haalt uit met een fantastische trap. Kaclerowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lukiќ kopt de bal weg. Beilinson is nu in balbezit. Beilinson passt de bal zonder na te denken. Scappini rent richting de bal. Scappini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bykowianka Bykowice LKS 82%, Rewelacja_Sezonu 18%.
Bykowianka Bykowice LKS - Rewelacja_Sezonu 0:14