Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Portowcy Rumia Rewelacja_Sezonu
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 44.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Broź passt de bal met de wreef. Daar is Wultański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wultański met een sublieme pass. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zyps met een harde bal richting middenveld. Wultański geeft een lange en hoge pass. Beilinson is nu in balbezit. Beilinson haalt uit met een fantastische trap. Zyps werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Portowcy Rumia - Rewelacja_Sezonu 0:1

17e minuut.
Gackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Scappini rent richting de bal. Scappini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny speelt de bal door. Scappini rent richting de bal. Scappini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Paskuda rent richting de bal. Beilinson onderschept slim de pass. Beilinson speelt de bal door. Scappini heeft problemen om de bal te vangen. Scappini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Skupiński geeft de bal voor. Costeanu geeft een hoge lob. Scappini rent richting de bal. Scappini haalt uit met een fantastische trap. Zyps maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Portowcy Rumia - Rewelacja_Sezonu 0:2

38e minuut.
Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini passt de bal met de wreef. Beilinson rent richting de bal. Beilinson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Szałachowski haalt uit met een fantastische trap. Vergara met een sublieme pass. Ziaja kopt de bal weg. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Piaseczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny passt de bal in één keer door. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scappini rent richting de bal. Scappini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Portowcy Rumia - Rewelacja_Sezonu 0:3

43e minuut.
Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson onderschept slim de pass. Beilinson met een sublieme pass. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Portowcy Rumia 75%, Rewelacja_Sezonu 25%.
MKS Portowcy Rumia - Rewelacja_Sezonu 0:3

47e minuut.
Broź zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny probeert naar een medespeler te passen. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Portowcy Rumia - Rewelacja_Sezonu 0:4

49e minuut.
Sergiejew rent richting de bal. Białas onderschept slim de pass. Białas geeft de bal voor. Beilinson probeert de bal met de borst te controleren. Beilinson passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Scappini heeft problemen om de bal te vangen. Beilinson rent richting de bal. Beilinson schiet op doel. Skupiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Skupiński trapt de bal weg van het doel. Ziaja speelt de bal door. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Beilinson de bal. Beilinson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zyps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piaseczny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zyps kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piaseczny speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wultański de bal onder controle te krijgen. Wultański met een sublieme pass. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Białas geeft een lange en hoge pass. Piaseczny is nu in balbezit. Piaseczny geeft een lange en hoge pass. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichl geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Piaseczny is nu in balbezit. Piaseczny geeft een lange en hoge pass. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini haalt uit met een fantastische trap. Zyps probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Portowcy Rumia - Rewelacja_Sezonu 0:5

68e minuut.
Białas kopt de bal weg. Pawlis heeft problemen om de bal te vangen. Wultański speelt de bal door. Beilinson rent richting de bal. Beilinson draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Ziaja rent richting de bal. Ziaja geeft een lange en hoge pass. Bordeanu probeert de bal aan de voet te houden. Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bordeanu speelt de bal door. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gackowski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Skupiński rent richting de bal. Wultański onderschept slim de pass. Wultański speelt de bal door. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wultański probeert de bal met de borst te controleren. Wultański speelt de bal door. Skupiński is nu in balbezit. Beilinson onderschept slim de pass. Beilinson draait met de bal, schiet en ... Zyps kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Portowcy Rumia - Rewelacja_Sezonu 0:6

76e minuut.
Reichl is nu in balbezit. Reichl geeft een hoge lob. Daar is Beilinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gackowski geeft een lange en hoge pass. Zaghetto kopt de bal weg. Piaseczny speelt de bal door. Scappini is nu in balbezit. Scappini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Costeanu onderschept slim de pass. Costeanu met een sublieme pass. Scappini rent richting de bal. Scappini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scappini is nu in balbezit. Scappini haalt uit met een fantastische trap. Zyps werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piaseczny verovert de bal door een tackle van achteren. Piaseczny geeft de bal voor. Reichl is nu in balbezit. Reichl geeft een lange en hoge pass. Piaseczny geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zyps met een harde bal richting middenveld. Wultański kopt de bal weg. Buniek met een sublieme pass. Beilinson is nu in balbezit. Beilinson haalt uit met een fantastische trap. Zyps probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Portowcy Rumia 81%, Rewelacja_Sezonu 19%.
MKS Portowcy Rumia - Rewelacja_Sezonu 0:6