Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rahel Rewelacja_Sezonu
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 42
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Czereśniak rent richting de bal. Czereśniak geeft de bal voor. Wultański kopt de bal weg. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Filczyk trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Broź de bal. Broź geeft een lange en hoge pass. Beilinson controleert de bal met de borst. Beilinson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Beilinson de bal. Wojtala rent richting de bal. Wojtala passt de bal met de wreef. Daar is Beilinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beilinson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scappini is nu in balbezit. Scappini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:1

12e minuut.
Daar is Idaszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piaseczny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański rent richting de bal. Wultański geeft een lange en hoge pass. Filczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scappini is nu in balbezit. Scappini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:2

16e minuut.
Piaseczny kopt de bal weg. Beilinson rent richting de bal. Beilinson probeert naar een medespeler te passen. Scappini is nu in balbezit. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:3

18e minuut.
Materzok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichl passt de bal met de wreef. Costeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:4

21e minuut.
Czereśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereśniak passt de bal in één keer door. Materzok rent richting de bal. Scappini rent richting de bal. Scappini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cedro is nu in balbezit. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu passt de bal zonder na te denken. Beilinson is nu in balbezit. Beilinson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański onderschept slim de pass. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Piaseczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Materzok is nu in balbezit. Materzok geeft een hoge lob. Costeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Scappini de bal. Scappini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Białas geeft de bal voor. Beilinson heeft problemen om de bal te vangen. Rześny is nu in balbezit. Beilinson onderschept slim de pass. Beilinson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Broź geeft de bal voor. Siemieniec geeft een lange en hoge pass. Broź kopt de bal weg. Klungelig pakt Piaseczny de bal. Piaseczny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Piaseczny speelt de bal door. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini verovert de bal door een tackle van achteren. Scappini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rahel 82%, Rewelacja_Sezonu 18%.
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:5

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filczyk trapt de bal weg van het doel. Piaseczny kopt de bal weg. Beilinson rent richting de bal. Beilinson geeft de bal voor. Filczyk bokst de bal weg. Scappini is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:6

60e minuut.
Piaseczny geeft een hoge lob. Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Broź kopt de bal weg. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scappini heeft problemen om de bal te vangen. Scappini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:7

67e minuut.
Filczyk met een harde bal richting middenveld. Costeanu kopt de bal weg. Materzok kan de bal niet met de borst controleren. Scappini is nu in balbezit. Scappini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Beilinson rent richting de bal. Beilinson passt de bal in één keer door. Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini schiet op doel. Filczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:8

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siemieniec trapt de bal weg van het doel. Wultański kopt de bal weg. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Broź de bal. Piaseczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny probeert naar een medespeler te passen. Beilinson is nu in balbezit. Beilinson passt de bal zonder na te denken. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Broź kopt de bal weg. Wojtala heeft problemen om de bal te vangen. Piaseczny geeft de bal voor. Scappini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:9

88e minuut.
Białas kopt de bal weg. Wultański is nu in balbezit. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Scappini is nu in balbezit. Scappini haalt uit met een fantastische trap. Filczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rahel 81%, Rewelacja_Sezonu 19%.
rahel - Rewelacja_Sezonu 0:9