Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KMM Alkopoli dziury
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Bulajski heeft problemen om de bal te vangen. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders geeft een lange en hoge pass. Sowa rent richting de bal. Sowa schiet op doel. Joachimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kucz met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piasecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kula krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brodziński probeert naar een medespeler te passen. Bugaj rent richting de bal. Bugaj probeert naar een medespeler te passen. Sowa rent richting de bal. Sowa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sowa passt de bal met de wreef. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders passt de bal met de wreef. Sowa is nu in balbezit. Sowa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kmieciak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sowa de bal. Sowa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Anders draait met de bal, schiet en ... Cetnar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowa haalt uit met een fantastische trap. Joachimowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMM Alkopoli - dziury 1:0

43e minuut.
Anders probeert naar een medespeler te passen. Kula is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Trybuła ... Strafschop! Trybuła is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anders neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KMM Alkopoli - dziury 2:0

44e minuut.
Anders rent richting de bal. Bulajski rent richting de bal. Bulajski passt de bal in één keer door. Sowa heeft problemen om de bal te vangen. Sowa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Joachimowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMM Alkopoli 20%, dziury 80%.
KMM Alkopoli - dziury 2:0

51e minuut.
Napiórkowski is nu in balbezit. Brodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Brodziński speelt de bal door. Sowa is nu in balbezit. Sowa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Piasecki rent richting de bal. Piasecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Cetnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowa rent richting de bal. Sowa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Kula met een snelle inworp. Anders probeert de bal met de borst te controleren. Bulajski rent richting de bal. Anders onderschept slim de pass. Anders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mierzeja rent richting de bal. Tyczka is nu in balbezit. Mierzeja verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzeja geeft een hoge lob. Napiórkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski schiet op doel. Suwała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Anders is nu in balbezit. Anders passt de bal zonder na te denken. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMM Alkopoli - dziury 3:0

72e minuut.
Brodziński geeft de bal voor. Kucz rent richting de bal. Kucz passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel. Suwała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMM Alkopoli 39%, dziury 61%.
KMM Alkopoli - dziury 3:0