Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łebunia Lech Poznański
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Gorzkowski geeft een hoge lob. Daar is Brzoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepper rent richting de bal. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nitecki passt de bal in één keer door. Spoczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kwasiborski rent richting de bal. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - Lech Poznański 1:0

14e minuut.
Lepper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski maakt een afschuwelijke overtreding. Kwasiborski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Spoczyński de bal. Zaręba is nu in balbezit. Spoczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spoczyński krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Aranowski draait met de bal, schiet en ... Siódmiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Konkel de bal. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKS Łebunia - Lech Poznański 1:1

37e minuut.
Grzybczyk rent richting de bal. Grzybczyk geeft een hoge lob. Daar is Nitecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Konkel trapt de bal weg van het doel. Daar is Moszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gorzkowski rent richting de bal. Gorzkowski passt de bal in één keer door. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Łobodziński bokst de bal weg.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Grzybczyk de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski is nu in balbezit. Met opzet legt Brzoza zijn tegenspeler op de grond. Brzoza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łebunia 46%, Lech Poznański 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŁKS Łebunia - Lech Poznański 1:1

48e minuut.
Moszczyński met een sublieme pass. Lepper rent richting de bal. Lepper geeft de bal voor. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kulczyk geeft de bal voor. Inworp. Lepper met de inworp. Kwasiborski heeft problemen om de bal te vangen. Kwasiborski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zaręba rent richting de bal. Spoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoczyński geeft de bal voor. Zaręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaręba geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Moszczyński is nu in balbezit. Moszczyński passt de bal met de wreef. Kwasiborski is nu in balbezit. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - Lech Poznański 2:1

74e minuut.
Grzybczyk rent richting de bal. Rathnau onderschept slim de pass. Rathnau probeert naar een medespeler te passen. Spyra rent richting de bal. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Łobodziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pyż geeft een lange en hoge pass. Rathnau is nu in balbezit. Rathnau speelt de bal door. Spyra is nu in balbezit. Spyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łebunia 35%, Lech Poznański 65%.
ŁKS Łebunia - Lech Poznański 2:1