Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biała Tuchów KGF KUTNOWSKI
352-pierwsza Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Rusek is nu in balbezit. Rusek probeert naar een medespeler te passen. Musiał rent richting de bal. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KGF KUTNOWSKI 1:0

6e minuut.
Mee rent richting de bal. Mee passt de bal in één keer door. Kurzok is nu in balbezit. Musiał verovert de bal door een tackle van achteren. Musiał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szteter trapt de bal weg. Gil geeft de bal voor. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mee rent richting de bal. Mee passt de bal in één keer door. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap. Martyniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KGF KUTNOWSKI 2:0

16e minuut.
Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot speelt de bal door. Rusek rent richting de bal. Rusek schiet op doel. Martyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Martyniak niet meer kan verder spelen. Będziński komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil passt de bal met de wreef. Mee speelt de bal door. Musiał rent richting de bal. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Studen rent richting de bal. Studen passt de bal zonder na te denken. Gil speelt de bal door. Musiał is nu in balbezit. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KGF KUTNOWSKI 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Przesór de bal. Mee rent richting de bal. Mee met een sublieme pass. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Igaz passt de bal in één keer door. Studen rent richting de bal. Studen passt de bal in één keer door. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KGF KUTNOWSKI 4:0

37e minuut.
Hanusiak passt de bal in één keer door. Gronek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzmot. Grzmot krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak geeft een hoge lob. Studen speelt de bal door. Musiał is nu in balbezit. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 23%, KGF KUTNOWSKI 77%.
FC Biała Tuchów - KGF KUTNOWSKI 4:0

47e minuut.
Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot passt de bal met de wreef. Mee speelt de bal door. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Remień is nu in balbezit. Remień geeft een lange en hoge pass. Mee kopt de bal weg. Musiał rent richting de bal. Musiał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Głodkowski is nu in balbezit. Mee verovert de bal door een tackle van achteren. Mee probeert naar een medespeler te passen. Musiał is nu in balbezit. Musiał draait met de bal, schiet en ... Będziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Igaz is nu in balbezit. Igaz passt de bal met de wreef. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot geeft de bal voor. Musiał krijgt zijn hoofd ertegen. Będziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Szteter trapt de bal weg. Igaz kopt de bal weg. Rusek heeft problemen om de bal te vangen. Musiał rent richting de bal. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KGF KUTNOWSKI 5:0

68e minuut.
Głodkowski geeft een lange en hoge pass. Studen is nu in balbezit. Studen passt de bal met de wreef. Musiał rent richting de bal. Musiał schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil probeert naar een medespeler te passen. Musiał is nu in balbezit. Musiał schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szteter de bal onder controle te krijgen. Będziński bokst de bal weg.

81e minuut.
Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz is nu in balbezit. Igaz geeft de bal voor. Musiał rent richting de bal. Musiał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Studen met een sublieme pass. Klungelig pakt Mee de bal. Mee passt de bal in één keer door. Musiał is nu in balbezit. Musiał haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Głodkowski de bal. Mee onderschept slim de pass. Mee passt de bal in één keer door. Musiał is nu in balbezit. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - KGF KUTNOWSKI 6:0

87e minuut.
Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór speelt de bal door. Głodkowski rent richting de bal. Musiał onderschept slim de pass. Musiał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 20%, KGF KUTNOWSKI 80%.
FC Biała Tuchów - KGF KUTNOWSKI 6:0