Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BvB Knurów Piłkarskie kaleki
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Kaczmarek rent richting de bal. Fojut onderschept slim de pass. Fojut met een sublieme pass. Banaszkiewicz rent richting de bal. Banaszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kembrowski is nu in balbezit. Koszyc is nu in balbezit. Kembrowski begaat een overtreding. Kembrowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kaczmarek heeft problemen om de bal te vangen. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut passt de bal zonder na te denken. Banaszkiewicz is nu in balbezit. Banaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Banaszkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zamachowski komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Rusek is nu in balbezit. Fojut rent richting de bal. Fojut passt de bal in één keer door. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Szadołowicz met een sublieme pass. Węglarz rent richting de bal. Wężowiecki begaat een overtreding. Węglarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bogusławski trapt de bal weg. Fojut probeert de bal met de borst te controleren. Fojut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zamachowski de bal. Zamachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - Piłkarskie kaleki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 65%, Piłkarskie kaleki 35%.
BvB Knurów - Piłkarskie kaleki 0:1

69e minuut.
Rusek probeert naar een medespeler te passen. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk passt de bal in één keer door. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Węglarz kopt de bal weg. Szadołowicz is nu in balbezit. Szadołowicz passt de bal in één keer door. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - Piłkarskie kaleki 0:2

75e minuut.
Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklarek passt de bal zonder na te denken. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski schiet op doel. Zwarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - Piłkarskie kaleki 1:2

82e minuut.
Kaczmarek passt de bal zonder na te denken. Daar is Szadołowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szadołowicz speelt de bal door. Daar is Zamachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut verovert de bal door een tackle van achteren. Fojut met een sublieme pass. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - Piłkarskie kaleki 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 44%, Piłkarskie kaleki 56%.
BvB Knurów - Piłkarskie kaleki 1:3