Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLO Lech Poznański
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Niespodziński geeft een lange en hoge pass. Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoza onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lizak zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Widacha kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
MLO - Lech Poznański 1:0

17e minuut.
Hryciuk is nu in balbezit. Hryciuk geeft een hoge lob. Daar is Widacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobota rent richting de bal. Sobota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Niespodziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowski rent richting de bal. Stokowski passt de bal met de wreef. Sobota rent richting de bal. Sobota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Słoniak de bal. Stokowski geeft een hoge lob. Kulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Drabczyk trapt de bal weg van het doel. Stokowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobota de bal. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLO 26%, Lech Poznański 74%.
MLO - Lech Poznański 1:0

46e minuut.
Aranowski is nu in balbezit. Stokowski rent richting de bal. Stokowski met een sublieme pass. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński passt de bal zonder na te denken. Stokowski rent richting de bal. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Niespodziński met een sublieme pass. Sobota rent richting de bal. Słoniak is nu in balbezit. Sobota is nu in balbezit. Sobota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Widacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobota rent richting de bal. Sobota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sajdak met de inworp. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak met een sublieme pass. Niespodziński geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MLO - Lech Poznański 2:0

80e minuut.
Drabczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betliński rent richting de bal. Betliński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLO 28%, Lech Poznański 72%.
MLO - Lech Poznański 2:0
MLO