Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Poznański FC Biała Tuchów
Normal Tactiek 352-pierwsza
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 33.8
weak Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


11e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal zonder na te denken. Musiał is nu in balbezit. Musiał heeft problemen om de bal te vangen. Musiał schiet op doel. Łobodziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznański - FC Biała Tuchów 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Kotorowski de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil geeft de bal voor. Musiał is nu in balbezit. Musiał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Igaz rent richting de bal. Igaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kulczyk de bal. Rusek is nu in balbezit. Rusek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznański - FC Biała Tuchów 0:2

30e minuut.
Stier passt de bal zonder na te denken. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal zonder na te denken. Musiał rent richting de bal. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznański - FC Biała Tuchów 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznański 57%, FC Biała Tuchów 43%.
Lech Poznański - FC Biała Tuchów 0:3

60e minuut.
Mee is nu in balbezit. Mee passt de bal zonder na te denken. Igaz speelt de bal door. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot geeft een lange en hoge pass. Łobodziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznański - FC Biała Tuchów 0:4

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łobodziński trapt de bal weg. Gil kopt de bal weg. Musiał rent richting de bal. Musiał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznański - FC Biała Tuchów 0:5

68e minuut.
Kotorowski heeft problemen om de bal te vangen. Gil rent richting de bal. Gil speelt de bal door. Musiał rent richting de bal. Musiał schiet op doel. Łobodziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Stier probeert naar een medespeler te passen. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee geeft een hoge lob. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee probeert naar een medespeler te passen. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek haalt uit met een fantastische trap. Łobodziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznański - FC Biała Tuchów 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznański 70%, FC Biała Tuchów 30%.
Lech Poznański - FC Biała Tuchów 0:6