Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łebunia KGF KUTNOWSKI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Głodkowski passt de bal zonder na te denken. Lepper is nu in balbezit. Fechner is nu in balbezit. Fechner geeft de bal voor. Lepper geeft een hoge lob. Martyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spyra is nu in balbezit. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - KGF KUTNOWSKI 1:0

6e minuut.
Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Głodkowski rent richting de bal. Kwasiborski onderschept slim de pass. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rathnau heeft problemen om de bal te vangen. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór passt de bal zonder na te denken. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szmuc kopt de bal weg. Moszczyński geeft een hoge lob. Kurzok is nu in balbezit. Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Spyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hanusiak trapt de bal weg. Kwasiborski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kowalewski de bal. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Martyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - KGF KUTNOWSKI 2:0

28e minuut.
Madej rent richting de bal. Madej geeft een hoge lob. Kurzok heeft problemen om de bal te vangen. Przesór is nu in balbezit. Przesór schiet op doel. Maśnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanusiak met een harde bal richting middenveld. Daar is Kurzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kurzok geeft de bal voor. Klungelig pakt Madej de bal. Niedorobek rent richting de bal. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór schiet op doel. Maśnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Maśnik speelt de bal door. Spyra probeert de bal met de borst te controleren. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. Martyniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - KGF KUTNOWSKI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łebunia 43%, KGF KUTNOWSKI 57%.
ŁKS Łebunia - KGF KUTNOWSKI 3:0

69e minuut.
Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok passt de bal in één keer door. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - KGF KUTNOWSKI 4:0

73e minuut.
Gorzkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Przesór de bal. Przesór passt de bal met de wreef. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Głodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski passt de bal met de wreef. Spyra rent richting de bal. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kwasiborski rent richting de bal. Spyra rent richting de bal. Kwasiborski probeert naar een medespeler te passen. Rathnau rent richting de bal. Rathnau geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łebunia 50%, KGF KUTNOWSKI 50%.
ŁKS Łebunia - KGF KUTNOWSKI 4:0