Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Warszawa Piłkarskie kaleki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sakrajecki. Rusek raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusek met een snel genomen vrije trap. Banaszkiewicz rent richting de bal. Bojas is nu in balbezit. Banaszkiewicz onderschept slim de pass. Banaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Buda met de inworp. Barszczewski rent richting de bal. Barszczewski geeft een lange en hoge pass. Wdowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Koszyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakrajecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fojut. Fojut krijgt een gele kaart. Sakrajecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Danielczak met een snel genomen vrije trap. Wdowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc rent richting de bal. Sakrajecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rusek is nu in balbezit. Błoński verovert de bal door een tackle van achteren. Fojut speelt de bal door. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Warszawa 39%, Piłkarskie kaleki 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartak Warszawa - Piłkarskie kaleki 0:0

53e minuut.
Okoński rent richting de bal. Banaszkiewicz onderschept slim de pass. Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Warszawa - Piłkarskie kaleki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Warszawa 38%, Piłkarskie kaleki 62%.
Spartak Warszawa - Piłkarskie kaleki 0:1