Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piłkarskie kaleki Spartak Warszawa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Fojut geeft de bal voor. Łobaza heeft problemen om de bal te vangen. Banaszkiewicz onderschept slim de pass. Banaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Grzybek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - Spartak Warszawa 1:0

8e minuut.
Danielczak onderschept slim de pass. Danielczak passt de bal met de wreef. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowicz is nu in balbezit. Szadołowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Fojut de bal onder controle te krijgen. Wdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowski haalt uit met een fantastische trap. Biniaszczyk kopt de bal weg. Daar is Obolewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sakrajecki geeft een lange en hoge pass. Barszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszczewski geeft een lange en hoge pass. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szalus speelt de bal door. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gliński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 50%, Spartak Warszawa 50%.
Piłkarskie kaleki - Spartak Warszawa 1:0

56e minuut.
Węglarz rent richting de bal. Danielczak rent richting de bal. Danielczak passt de bal zonder na te denken. Banaszkiewicz is nu in balbezit. Banaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rusek is nu in balbezit. Błoński rent richting de bal. Fojut speelt de bal door. Banaszkiewicz rent richting de bal. Banaszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - Spartak Warszawa 2:0

80e minuut.
Bojas geeft de bal voor. Inworp. Gliński met een snelle inworp. Szadołowicz is nu in balbezit. Szadołowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 30%, Spartak Warszawa 70%.
Piłkarskie kaleki - Spartak Warszawa 2:0