Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BvB Knurów ŁKS Łebunia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 23.9
weak Schieten average
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Wężowiecki met de inworp. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek passt de bal met de wreef. Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Moszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Moszczyński geeft de bal voor. Daar is Bogusławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:1

13e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Lepper begaat een overtreding. Wężowiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wężowiecki met een snel genomen vrije trap. Daar is Konkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zątek verovert de bal door een tackle van achteren. Zątek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kazimierczak rent richting de bal. Zaręba onderschept slim de pass. Zaręba probeert naar een medespeler te passen. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Apacz met een snelle inworp. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski met een sublieme pass. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Bogusławski heeft problemen om de bal te vangen. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:2

28e minuut.
Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper geeft de bal voor. Spyra heeft problemen om de bal te vangen. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:3

38e minuut.
Madej verovert de bal door een tackle van achteren. Madej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pacan de bal. Spyra is nu in balbezit. Spyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:4

42e minuut.
Żyrkowski geeft de bal voor. Zaręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapek begaat een overtreding. Zaręba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zaręba kan niet meer verder spelen. Szwech komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 52%, ŁKS Łebunia 48%.
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:4

56e minuut.
Kembrowski heeft problemen om de bal te vangen. Rathnau verovert de bal door een tackle van achteren. Rathnau passt de bal met de wreef. Spyra is nu in balbezit. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:5

68e minuut.
Lepper is nu in balbezit. Lepper passt de bal zonder na te denken. Daar is Bogusławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:6

71e minuut.
Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski geeft een lange en hoge pass. Apacz speelt de bal door. Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lepper is nu in balbezit. Lepper passt de bal met de wreef. Daar is Spyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:7

77e minuut.
Kazimierczak heeft problemen om de bal te vangen. Kembrowski rent richting de bal. Spyra onderschept slim de pass. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:8

81e minuut.
Madej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaczmarek de bal. Kwasiborski is nu in balbezit. Spyra rent richting de bal. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 59%, ŁKS Łebunia 41%.
BvB Knurów - ŁKS Łebunia 0:9