Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łebunia BvB Knurów
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 15.8
adequate Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklarek onderschept slim de pass. Zątek is nu in balbezit. Zątek schiet op doel. Maśnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - BvB Knurów 0:1

20e minuut.
Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski probeert naar een medespeler te passen. Kazimierczak heeft problemen om de bal te vangen. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKS Łebunia - BvB Knurów 1:1

25e minuut.
Lepper passt de bal in één keer door. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski is nu in balbezit. Spyra is nu in balbezit. Spyra schiet op doel. Bogusławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rathnau met de inworp. Zaręba is nu in balbezit. Zaręba passt de bal met de wreef. Moszczyński is nu in balbezit. Moszczyński geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - BvB Knurów 2:1

42e minuut.
Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apacz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gorzkowski de bal. Sapek is nu in balbezit. Sapek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łebunia 43%, BvB Knurów 57%.
ŁKS Łebunia - BvB Knurów 2:1

51e minuut.
Kwasiborski probeert de bal aan de voet te houden. Rathnau is nu in balbezit. Rathnau geeft een hoge lob. Spyra rent richting de bal. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sklarek rent richting de bal. Moszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Moszczyński passt de bal met de wreef. Spyra is nu in balbezit. Spyra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - BvB Knurów 3:1

66e minuut.
Madej geeft een lange en hoge pass. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper geeft een lange en hoge pass. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Moszczyński met een sublieme pass. Hamanowicz geeft een hoge lob. Spyra probeert de bal met de borst te controleren. Spyra schiet op doel. Bogusławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łebunia - BvB Knurów 4:1

83e minuut.
Kembrowski met een sublieme pass. Zaręba rent richting de bal. Zaręba passt de bal zonder na te denken. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Żyrkowski geeft de bal voor. Sapek rent richting de bal. Met opzet legt Rathnau zijn tegenspeler op de grond. Rathnau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łebunia 35%, BvB Knurów 65%.
ŁKS Łebunia - BvB Knurów 4:1