Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biała Tuchów Spartak Warszawa
352-pierwsza Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Rygorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buda. Rygorowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Musiał maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Grzybek trapt de bal weg. Igaz kopt de bal weg. Rygorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygorowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor. Klungelig pakt Mirski de bal. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Błoński de bal. Błoński speelt de bal door. Danielczak rent richting de bal. Musiał verovert de bal door een tackle van achteren. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Barszczewski passt de bal in één keer door. Sakrajecki speelt de bal door. Pleşca rent richting de bal. Wdowski onderschept slim de pass. Wdowski draait met de bal, schiet en ... Klisiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 1:1

18e minuut.
Bierut kopt de bal weg. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakrajecki krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Modrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modrzejewski passt de bal zonder na te denken. Igaz met een sublieme pass. Musiał is nu in balbezit. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 2:1

24e minuut.
Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz met een sublieme pass. Rygorowicz rent richting de bal. Rygorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 3:1

29e minuut.
Gil met een sublieme pass. Musiał rent richting de bal. Musiał passt de bal zonder na te denken. Rygorowicz is nu in balbezit. Rygorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 4:1

34e minuut.
Musiał is nu in balbezit. Okoński probeert naar een medespeler te passen. Musiał rent richting de bal. Musiał haalt uit met een fantastische trap. Bojas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzybek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 30%, Spartak Warszawa 70%.
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 5:1

48e minuut.
Daar is Studen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Studen geeft de bal voor. Łobaza heeft problemen om de bal te vangen. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap. Grzybek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 6:1

60e minuut.
Modrzejewski rent richting de bal. Modrzejewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łobaza de bal. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pleşca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barszczewski met de inworp. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Okoński geeft een lange en hoge pass. Łobos rent richting de bal. Łobos geeft de bal voor. Musiał is nu in balbezit. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 7:1

81e minuut.
Danielczak geeft een lange en hoge pass. Błoński heeft problemen om de bal te vangen. Studen met een sublieme pass. Musiał rent richting de bal. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 8:1

89e minuut.
Gil speelt de bal door. Igaz is nu in balbezit. Igaz met een sublieme pass. Rygorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygorowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 26%, Spartak Warszawa 74%.
FC Biała Tuchów - Spartak Warszawa 8:1